Adaugare bara in code
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Adaugare bara in code
Nu prea stiu sa ma explic in legatura cu problema mea dar eu cand folosesc pe forumul meu codul bb "Code" imi incadreaza textul corect doar ca nu aapre nici o bara sa dai in sus sau in jos ci cadranul acela se mareste pana se termina codul.Sper sa nu o luati ca reclama dar asa ma pot explica mai bine:http://www.metin2academy.info/viewtopic.php?f=27&t=293 uitati aici cum imi afiseaza mie codul si eu as vrea sa mi-l afiseze cu o bara ca sa dai in sus si in jos si sa numai ocupe atata loc pe pagina.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Adaugare bara in code
Incearca solutia de aici: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p7643095
-
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
Din pacate nu a functionat.Eu am codfaction si am incercat ce scrie acolo pe un forum de experimente si in loc sa imbunatateasca situatia mai rau a facut-o...acum code-ul nu se mai duce in jos deloc si se duce in dreapta cat de mult e codul astfel stringand si tema...
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Link către stil?
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat