Salut!
Azi m-am hotarat sa ma apuc de invatat php si html,dar cand am vazut cate linii de cod sunt(mai ales php)m-am lasat pagubas si caut o modalitate mai simpla(programe,site-uri etc.),voi cum ati invatat php si html?sau cum redomandati sa invat.
Multumesc
php si html
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- clubptc
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: php si html
La cate scripturi php open source sunt pe net, nu mai ai nevoie de cunostiinte php. Desi uneori ai mai vrea sa faci niste modificari si nu stii cum.
HTML ar fi bine sa stii pentru ca vei avea nevoie ca webmaster. Eu am invatat html umbland prin codul unor template-uri gratuite.
Daca vrei sa inveti HTML, iti recomand http://www.w3schools.com/

HTML ar fi bine sa stii pentru ca vei avea nevoie ca webmaster. Eu am invatat html umbland prin codul unor template-uri gratuite.

Daca vrei sa inveti HTML, iti recomand http://www.w3schools.com/
-
- Versiune: 2
downloadeaza scripturi si incearca sa vezi cum functioneaza fiecare functie, etc. Dupe ce ai intteles cum sta treaba poti sa incerci sa scrii si tu mini scripturi.
look
www.w3schools.com
www.tizag.com/
www.php.net
look
www.w3schools.com
www.tizag.com/
www.php.net
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Mediu
Ia fiecare tag HTML in parte si vezi ce face; in cateva zile esti stapan pe HTML
Continua cu css ca este cool de stiut si apoi incepe cu Hellow World in php si doar atat; cauta apoi scripturile php care-ti trebuie si modifica-le, joaca-te cu ele.
Link sters. Reclama
Continua cu css ca este cool de stiut si apoi incepe cu Hellow World in php si doar atat; cauta apoi scripturile php care-ti trebuie si modifica-le, joaca-te cu ele.
Link sters. Reclama
Daca te-ai ingrasat stand la calc vezi Pastile de Slabit
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Eu am învăţat HTML de pe internet. Am folosit pentru început la siteurile mele programul Web Page Maker, iar manual nu făceam decât corecturi.
Am mai învăţat şi de prin alte templateuri gata făcute pe care le-am găsit pe 'net dar şi din codurile phpBB.
Şi uite aşa am ajuns să scriu un site 98% în HTML, cod scris de mână.
Succes!
Am mai învăţat şi de prin alte templateuri gata făcute pe care le-am găsit pe 'net dar şi din codurile phpBB.
Şi uite aşa am ajuns să scriu un site 98% în HTML, cod scris de mână.

Succes!
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro