Am o pagina facute din doua frame, unu top si altul cuprinsul.
Top este pe orizontala si ajunge dintr-un capat pana in celalalt capat si are height de 60
Curpinsul reprezinta restul paginii cu height si width de 100%
Pagina care se incarca in Cuprins are dimensiunea totala de height de la 0 la 700 sa zicem.
Cum fac si eu sa restrictionez, sa imi arate de la 10 la 700, fara sami arate partea de la 0 la 10 height? Sami blocheze partea aceea de la vizualizare.
Cine ma poate ajuta?
Frame
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- IronAngel
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
re:
Salut! 
in loc sa utilizezi inaltimea si latimea in procent (%) ... poti sa lucrezi cu dimensiuni exacte ... si pentru a avea spatiul dorit intre cele doua frames poti folosii <p>&_nbsp;</p>(fara underscore _ intre & si nbsp ... l-am scris asa ca daca nu e interpretat ca si cod html) de mai multe ori pentru a obtine spatiul dorit intre cele doua frame!
c'ya

in loc sa utilizezi inaltimea si latimea in procent (%) ... poti sa lucrezi cu dimensiuni exacte ... si pentru a avea spatiul dorit intre cele doua frames poti folosii <p>&_nbsp;</p>(fara underscore _ intre & si nbsp ... l-am scris asa ca daca nu e interpretat ca si cod html) de mai multe ori pentru a obtine spatiul dorit intre cele doua frame!
c'ya

- VafCat
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
nu cred ca ai inteles ce vreau, sati dau un exemplu:
http://www.vafcat.as.ro
aceasta pagina e facutadin 2 frameuri, cum fac la al doilea de jos sa blochez partea cu bannerul, adica sus sa inceapa de la imaginea cu planeta... fara sami arate bannerul, banerul fin tot acolo sus dar fara acces de vizualizare... fin ascuns.
http://www.vafcat.as.ro
aceasta pagina e facutadin 2 frameuri, cum fac la al doilea de jos sa blochez partea cu bannerul, adica sus sa inceapa de la imaginea cu planeta... fara sami arate bannerul, banerul fin tot acolo sus dar fara acces de vizualizare... fin ascuns.