Am gasit JOCURI pt phpBB2
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
scrie ... daca te referi la Arcade / Activity Mod v2.0.6 RC3:
Cod: Selectaţi tot
## Installation
##
## 1) Upload all files to their respective locations in your main phpbb directory.
## 2) Edit all the files below.
## 3) Run mod_install.php from your web broswer to make the table changes.
## 4) Delete mod_install.php and any mod_upgrade.php files.
- smileybos
- Utilizator înregistrat
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
mai exact am urmatoarea problema:
cand vreau sa vad ce s-a mai postat, imi apare:
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_trophies' in 'field list'
SELECT u.user_trophies,u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, u.user_birthday, u.user_next_birthday_greeting, u.user_gender, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 1 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 401
File : c:\wamp\www\phpBB2\viewtopic.php
deci imi lipseste tabela cu user_trophies
cand vreau sa vad ce s-a mai postat, imi apare:
DEBUG MODE
SQL Error : 1054 Unknown column 'u.user_trophies' in 'field list'
SELECT u.user_trophies,u.username, u.user_id, u.user_posts, u.user_from, u.user_website, u.user_email, u.user_icq, u.user_aim, u.user_yim, u.user_regdate, u.user_msnm, u.user_viewemail, u.user_rank, u.user_sig, u.user_sig_bbcode_uid, u.user_avatar, u.user_avatar_type, u.user_allowavatar, u.user_allowsmile, u.user_birthday, u.user_next_birthday_greeting, u.user_gender, p.*, pt.post_text, pt.post_subject, pt.bbcode_uid FROM phpbb_posts p, phpbb_users u, phpbb_posts_text pt WHERE p.topic_id = 1 AND pt.post_id = p.post_id AND u.user_id = p.poster_id ORDER BY p.post_time ASC LIMIT 0, 15
Line : 401
File : c:\wamp\www\phpBB2\viewtopic.php
deci imi lipseste tabela cu user_trophies
- BuGsY
- Fost coleg
Smilybos, eu folosesc Activity Hack Plus 1.0.8.
După cum bine vezi în tablelul phpbb_users tu nu ai coloana u.user_trophies.
Pentru asta dute în DB Adjustments din Panoul Administratorului şi încearcă o reinstalare a MODificării (foarte probabil să îţi mai lipsească coloane/tabele).
Atenţie!! Dacă ai una dintre aceste versiuni de forum (2.0.9 & 2.0.10) va trebui să schimbi câte ceva în fişiere; astfel:
Deschide fişierul common.php şi caută: înlociueşte această linie cu:
Dacă ai versiunea 2.0.11 deschide fişierul common.php şi caută (vei găsi două rezultate, pe amândouă va trebui să le reînlocuieşti): înlocuieşte această linie cu:
După aceaste editări dute în panoul administratorului şi rulează Db Adjustments; după instalare dute şi efectuază paşii inverşi de la editarea fişierului common.php cu cele spuse de mine.
Dacă mai ai probleme cu această MODificare te rog să mă înştiinţezi; Sărbători fericite!
[offtopic]Cu asta fac postul cu nr. 800 şi intru de crăciun cu un “număr rotund” de mesaje trimise.
[/offtopic]
După cum bine vezi în tablelul phpbb_users tu nu ai coloana u.user_trophies.
Pentru asta dute în DB Adjustments din Panoul Administratorului şi încearcă o reinstalare a MODificării (foarte probabil să îţi mai lipsească coloane/tabele).
Atenţie!! Dacă ai una dintre aceste versiuni de forum (2.0.9 & 2.0.10) va trebui să schimbi câte ceva în fişiere; astfel:
Deschide fişierul common.php şi caută:
unset($GLOBALS[$var_name]);
//unset($GLOBALS[$var_name]);
unset($$var);
//unset($$var);
Dacă mai ai probleme cu această MODificare te rog să mă înştiinţezi; Sărbători fericite!
[offtopic]Cu asta fac postul cu nr. 800 şi intru de crăciun cu un “număr rotund” de mesaje trimise.

- smileybos
- Utilizator înregistrat
Salut!
am instalat manual (pe retea merge) u.user_trophies ca sa pot vedea posturile...
am urm. problema:
cand dau sus pe jocuri ca sa le vad imi scrie:
phpBB : Critical Error
Sorry, the games are currently offline until the admin upgrades/installs the current version. The current version is 1.0.8. Your version is Unknown.
Instructions
Since you are an admin, please goto your admin panel, you can get there by clicking here. After you do that, please look on the left for Activities and under it you will see a link, Db Adjustments. If this is a fresh install for you, please click Install Activity Mod Plus. If you are upgrading from a previous version, please look in the second section, and in the drop down menu and select what you are upgrading from. You are upgrading to 1.0.8. After doing that, this error will go away and you will be allowed to play games.
ce trebuie sa fac? de unde iau fisierul cu upgrade? versiunea care o am e 1.0.8 ...nu mai inteleg nimic...
ma AJUTA CINEVA???
am instalat manual (pe retea merge) u.user_trophies ca sa pot vedea posturile...
am urm. problema:
cand dau sus pe jocuri ca sa le vad imi scrie:
phpBB : Critical Error
Sorry, the games are currently offline until the admin upgrades/installs the current version. The current version is 1.0.8. Your version is Unknown.
Instructions
Since you are an admin, please goto your admin panel, you can get there by clicking here. After you do that, please look on the left for Activities and under it you will see a link, Db Adjustments. If this is a fresh install for you, please click Install Activity Mod Plus. If you are upgrading from a previous version, please look in the second section, and in the drop down menu and select what you are upgrading from. You are upgrading to 1.0.8. After doing that, this error will go away and you will be allowed to play games.
ce trebuie sa fac? de unde iau fisierul cu upgrade? versiunea care o am e 1.0.8 ...nu mai inteleg nimic...
ma AJUTA CINEVA???