Problema Permisiuni
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- _SunSet_
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema Permisiuni
Pai eu am intrat la permisiunile la topicuri am luat cateva la intamplare si am setat la un anumit grup sa poata posta fara permisiune. am intrat pe un cont care ii dadusem Admin Server unul acele grupuri care nu pot posta si tot nu merge in acel topic de am dat eu permisiunea
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
Nu se poate da permisiuni pe topic/subiect ci pe forum/subforum. O sa ma uit la capturile tale cand ajung acasa.
Cum adica ai intrat "pe un cont care ii dadusem Admin Server unul acele grupuri care nu pot posta"? Complicata mai e si limba romana....
Cum adica ai intrat "pe un cont care ii dadusem Admin Server unul acele grupuri care nu pot posta"? Complicata mai e si limba romana....
- _SunSet_
- Utilizator înregistrat
Da am vrut sa zic sub/forum.
Adica am intrat pe un cont facut de mine care ii dadusem "Admin Server" unul dintre grupurile forumului meu care nu poate face topicuri fara permisiune.
Adica am intrat pe un cont facut de mine care ii dadusem "Admin Server" unul dintre grupurile forumului meu care nu poate face topicuri fara permisiune.
- bogdan
Tot nu inteleg.
Ai intrat cu un cont care e administrator? Care e legatura cu grupurile? Utilizatorul cu care ai intrat nu poate scrie mesaje (probabil si nu subiecte) fara permisiune?
Ai intrat cu un cont care e administrator? Care e legatura cu grupurile? Utilizatorul cu care ai intrat nu poate scrie mesaje (probabil si nu subiecte) fara permisiune?
- _SunSet_
- Utilizator înregistrat
Nu, am intrat pe un Cont normal si nu merge sa creez un subiect sau sa fac un post fara sa imi dea un administrator aprobarea.
- bogdan
Acum am reusit sa vad capturile tale. Nu ai inclus utilizatorul/grupul de utilizatori (nu se vad). Pune o captura/mai multe dar sa se vada utilizatorul si grupurile asociate asa cum ti se explica in articolul de mai sus: http://www.phpbb.ro/download/file.php?id=40
PS. Vad ca ai mai deschis cu ceva timp inainte un subiect pe aceeasi tema. Nu ai voie sa deschizi mai multe subiecte pe aceeasi tema. Citeste regulamentul
PS. Vad ca ai mai deschis cu ceva timp inainte un subiect pe aceeasi tema. Nu ai voie sa deschizi mai multe subiecte pe aceeasi tema. Citeste regulamentul
- _SunSet_
- Utilizator înregistrat
Am rezolvat. Multumesc pentru ajutorul acordat.