Ajutor instalare forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 1.0
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Re: Ajutor instalare forum
Mi-am creeat deja un forum pe forumgratuit.ro . Dar nu stiu cum sa aplic versiunea PHPBB3.Am cerut support dar nu se prea raspunde peacolo.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Din cate vad eu versiunea standard e phpBB3: http://www.forumgratuit.ro/ro/creare-forum/
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel php: Neexperimentat
Din câte ştiu, de pe vremea când eram la ei în staff, este posibil să alegi între mai multe versiuni de forum.Roby scrie:Mi-am creeat deja un forum pe forumgratuit.ro . Dar nu stiu cum sa aplic versiunea PHPBB3.Am cerut support dar nu se prea raspunde peacolo.
phpbb2, sau 3, invision, punbb şi nu ştiu dacă mai au adăugat ceva.
Serviciul este excelent, oferă foarte multe opţiuni în PA, dar, cum ai observat singur, stafful, de multă vreme, este de proastă calitate, cu indivizi ce au fost banaţi ca useri, pentru jigniri grave, şi aduşi în staff de ciudaţii actuali, lucru care m-a făcut să plec de acolo definitiv.
Poţi schimba foarte simplu de la o versiune la alta, dar nu poţi pune ceva ce nu este implementat de către ei.
Sunt destule subiecte legate de ceea ce te interesează pe tine, cam tot ce poate deveni o problemă, are un răspuns, în acel suport.
Tu nu ai posibilitatea de aţi crea un forum pe serverele lor, cum vrei tu, ci ai unele restricţii, nu ai acces la tabelele php, în schimb, poţi modifica foarte multe din PA, din fişierul de bază .css
Aici, se oferă ajutor şi explicaţii pentru cei ce au forumuri hostate şi instalate personal pe diverse servere, nu pentru forumuri "la cheie", de genul forumgratuit.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
-
- Nou venit
- Versiune: 3.0.5
- Nivel phpBB: Mediu
multumesc cautam de mult un astfel de site
-
- Utilizator înregistrat
pfff.. si inseamna ca nu voi putea.. multumesc oricum..1960 scrie:Din câte ştiu, de pe vremea când eram la ei în staff, este posibil să alegi între mai multe versiuni de forum.Roby scrie:Mi-am creeat deja un forum pe forumgratuit.ro . Dar nu stiu cum sa aplic versiunea PHPBB3.Am cerut support dar nu se prea raspunde peacolo.
phpbb2, sau 3, invision, punbb şi nu ştiu dacă mai au adăugat ceva.
Serviciul este excelent, oferă foarte multe opţiuni în PA, dar, cum ai observat singur, stafful, de multă vreme, este de proastă calitate, cu indivizi ce au fost banaţi ca useri, pentru jigniri grave, şi aduşi în staff de ciudaţii actuali, lucru care m-a făcut să plec de acolo definitiv.
Poţi schimba foarte simplu de la o versiune la alta, dar nu poţi pune ceva ce nu este implementat de către ei.
Sunt destule subiecte legate de ceea ce te interesează pe tine, cam tot ce poate deveni o problemă, are un răspuns, în acel suport.
Tu nu ai posibilitatea de aţi crea un forum pe serverele lor, cum vrei tu, ci ai unele restricţii, nu ai acces la tabelele php, în schimb, poţi modifica foarte multe din PA, din fişierul de bază .css
Aici, se oferă ajutor şi explicaţii pentru cei ce au forumuri hostate şi instalate personal pe diverse servere, nu pentru forumuri "la cheie", de genul forumgratuit.
se poate da closed:|
- 1960
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel php: Neexperimentat
Roby, pentru început, e un loc bun de unde să pleci, acel fg.
Acolo, nu vei putea să faci ce faci orice doreşti tu.
Dacă doreşti să îţi faci tu un forum de la A la Z, atunci, poţi folosi unul din siturile ce oferă gratuit ori contra cost, spaţiu pentru hosting, domeniu, subdomeniu, etc.
O listă cu astfel de hosturi, găseşti folosind acest "motor de căutare" dedicat acestui lucru.
Există şi aici un subiect cu diverse adrese, vechi şi noi, de host, pe care nu reuşesc să îl regăsesc.
Acolo, nu vei putea să faci ce faci orice doreşti tu.
Dacă doreşti să îţi faci tu un forum de la A la Z, atunci, poţi folosi unul din siturile ce oferă gratuit ori contra cost, spaţiu pentru hosting, domeniu, subdomeniu, etc.
O listă cu astfel de hosturi, găseşti folosind acest "motor de căutare" dedicat acestui lucru.
Există şi aici un subiect cu diverse adrese, vechi şi noi, de host, pe care nu reuşesc să îl regăsesc.

Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
- bogdan
viewtopic.php?f=24&t=4171960 scrie:Există şi aici un subiect cu diverse adrese, vechi şi noi, de host, pe care nu reuşesc să îl regăsesc.
In cazul lui (clasa a 3-a) e bine sa foloseasca forumul preinstalat. Cand mai creste si invata cum se administreaza serverele/forumurile poate trece la o varianta proprie.
-
- Utilizator înregistrat
Dar MySql databases este doar pe domenii hostate? Sau sunt niste forumuri gratuite care se poate intra in aceea baza
apropo Bogdan nici unul din forumurile din topicul de mai sus nu imi merge..
Se poate un DIRECT LINK in care sa completez direct FORMULARUL acela care imi va creea forumul si se poate intra in acea baza de date.Va rog
O zi buna
apropo Bogdan nici unul din forumurile din topicul de mai sus nu imi merge..

O zi buna
- bogdan
MySQL este cu totul altceva. Nu te mai complica. Foloseste forumuri preinstalate pentru ca e mai simplu.
Suport pentru http://www.forumgratuit.ro : cere pe forumul lor.
Suport pentru http://www.forumgratuit.ro : cere pe forumul lor.
-
- Utilizator înregistrat
Bogdan, m-am interesat si am aflat raspunsul cum as putea instala tema.Dar am nevoie doar de un fisier si sa nu fie nici .php si nici .html ci acel fisier trebuie sa fie .BBTHEME:|.Imi puteti da?
Multumesc o zi buna.
Multumesc o zi buna.