schimbare stil din Panoul utilizatorului

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
N3@mTzZzU
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

schimbare stil din Panoul utilizatorului

Mesaj de N3@mTzZzU »

Exista vre-un mod sau vre-o setare ceva care sa-si poata schimba stylu-l din User Control Panel fie care membru care vrea?!
Adica... eu am 5 teme in forum bagate... si fiecare membru sa-si aleaga cu ce stil sa navigheze in forum.
Cs.Cutitarii.Ro » Dr.Cutitarii.Ro » Pub.Cutitarii.Ro
Brebu.Cutitarii.Ro » GG.Cutitarii.Ro » Respawn.Cutitarii.Ro
1960
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Teme diferite la useri diferiţi, în forum.

Mesaj de 1960 »

N3@mTzZzU scrie:Exista vre-un mod sau vre-o setare ceva care sa-si poata schimba stylu-l din User Control Panel fie care membru care vrea?!
Adica... eu am 5 teme in forum bagate... si fiecare membru sa-si aleaga cu ce stil sa navigheze in forum.

Da, există. Nu este un MOD.
Este o setare, în panoul fiecărui user, în:
Preferinţe forum >> Modificarea setărilor globale >> Stilul meu: => userul x îşi alege stilul dorit >> Trimite

Acest lucru este posibil doar dacă stilul ales de tine ca implicit pentru forum, este setat în ACP, astfel :
General >> Configurare forum >> Setări forum - Suprascrie stilul utilizatorului: - Nu - Trimite
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
N3@mTzZzU
Utilizator înregistrat
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat

Re: Exista vre-un mod pentru... ?!

Mesaj de N3@mTzZzU »

Multumesc frumos.
Rezolvat.
Cs.Cutitarii.Ro » Dr.Cutitarii.Ro » Pub.Cutitarii.Ro
Brebu.Cutitarii.Ro » GG.Cutitarii.Ro » Respawn.Cutitarii.Ro