Cum pot sa fac forumul meu ??
Am downloadat arhiva phpbb 3.0.8 si versiunea in romana .. iar restul ca sa-mi apara forumu cum fac ????? AMi explicati si mie??
Cum pot sa fac forum ??
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- rdu_link
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Re: Cum pot sa fac forum ??
1. Ai nevoie de un serviciu de hosting (free sau platit)
2. Ai nevoie de un domeniul (www.exemplu.com) . In cazul in care host-ul e free iti dau ei domeniul.
3. O baza de date si un user create folosind MySQL DataBase din cpanel. (www.domeniultau.com/cpanel)
4. Un FTP (il primesti impreuna cu serviciul de host)
5. Copiezi folderul dezarhivat phpBB3 (sau ce nume vrei sa aibe) pe FTP folosind FileZilla!
6. In adresa browser-ului introduci http://wwww.domeniultau.com/phpBB3 (sau numele dat de tine)/install/index.php
7. Completezi campurile, next ...
8. Dupa instalarea, de pe FTP stergi folderul "install"!
Succes, iar randul viitor foloseste functia search !
Tutorial mai complex gasesti aici
2. Ai nevoie de un domeniul (www.exemplu.com) . In cazul in care host-ul e free iti dau ei domeniul.
3. O baza de date si un user create folosind MySQL DataBase din cpanel. (www.domeniultau.com/cpanel)
4. Un FTP (il primesti impreuna cu serviciul de host)
5. Copiezi folderul dezarhivat phpBB3 (sau ce nume vrei sa aibe) pe FTP folosind FileZilla!
6. In adresa browser-ului introduci http://wwww.domeniultau.com/phpBB3 (sau numele dat de tine)/install/index.php
7. Completezi campurile, next ...
8. Dupa instalarea, de pe FTP stergi folderul "install"!
Succes, iar randul viitor foloseste functia search !
Tutorial mai complex gasesti aici
-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
merci ! Dak stiti vreun host free sa-mi ziceti si mie plss
-
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
Acesta este o replica de la tutorialul de instalare .. Unde le specific ?? Ce tre sa fac??* Daca instalarea se face pe un server gratuit, trebuie sa cititi specificatiile legate de baza de date.
Eu sunt nou si nu prea stiu sa fac forum .. Dak ati putea sa-mi trimiteti aici pe forum un forum cu host gratuit .. ca restul sa intru pe net sa-i dau install stiu , nu-i problema plss dak nu imi explicati cat mai detaliat plss
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel php: Mediu
Comentariul citat se refera la faptul ca setarile pot sa difere de la server la server.
In mesajul meu anterior ti-am dat un link. Gasesti acolo servere gratuite unde poti instala phpBB3.
In mesajul meu anterior ti-am dat un link. Gasesti acolo servere gratuite unde poti instala phpBB3.