Am observat de curand o chestie ciudata la mine pe forum. In sensul ca de la 200 de vizitatori zilnic pe forum, am brusc in jur de 2000.
Insa ei nu sunt "vazuti" si de trafic sau statistici. Cand m-am uitat la ip-urile lor, sunt majoritatea ip-uri din america sau oricum, din afara Romaniei. Am citit pe forumul vostru despre un virus (NeverEverNoSanity) care foloseste google pt atacuri de acest gen asupra serverelor.
Eu aveam versiunea 2.0.10 pe forum si am inteles ca trebuie neaparat sa trec la versiunea 2.0.11.
Am luat de pe forumul vostru patchul urmator:
phpBB-2.0.10_to_2.0.11.zip
Am facut modificarile si am rulat update_to_2011.php de pe forumul meu.
Dupa care am primit mesajul urmator:
Bun. Am sters fisierul si pe forum imi arata ca am versiunea 2.0.11 acum.Updating database schema
Progress :: No updates required
Updating data
Progress :: No updates where required
Updating version and optimizing tables
Progress :: . . Done
Result :: No errors
Update completed
You should now visit the General Configuration settings page in the Administration Panel and check the General Configuration of the board. If you updated from versions prior to RC-3 you must update some entries. If you do not do this emails sent from the board will contain incorrect information. Don't forget to delete this file!
In afara de ce am facut, mai trebuie sa fac ceva? Am inteles ca nu e de ajuns ce am facut si trebuie sa mai fac ceva pt incrementare?!
Scuzati daca nu m-am exprimat bine. Pentru mine php-ul in este o enigma. In general tot ce tine de baze de date si programare.
V-as ruga sa-mi spuneti daca mai trebuie sa fac ceva in plus fata de ce am facut si daca ceea ce am facut prin instalarea phpBB-2.0.10_to_2.0.11.zip ma ajuta impotriva atacurilor virusului respectiv.
Va multumesc.
Valentin.
Sarbatori Fericite.