Titlul ultimului subiect

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
mihaela1
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Re: Titlul ultimului subiect

Mesaj de mihaela1 »

Merci si spor la munca :)
Iubirea este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...
mihaela1
Utilizator înregistrat

Mesaj de mihaela1 »

Am dezarhivat fisierul automod_1.0.0_ro si folderul automod_1.0.0_ro l-am pus in upoload/language al automod-1001 aflat pe calculatorul meu. Apoi folderul language l-am transferat in radacina forumului/language fara a permite rescrierea fisierelor deja existente. Dar nu s-a rezolvat problema.

Si nu mai fac nimic pana nu ma indrumati pas cu pas, exact ce trebuie sa fac pentru a instala corect AutoMODE in limba romana si apoi modul "titlul ultimului subiect" tot in limba romana.

Reamintesc ca am studiat si am aplicat tot ce am gasit pe aceasta tema pe acest forum dar si pe alte forumuri. Am sters cache-ul, am reimprospatat stilul dar degeaba. Instalarea si la AutoMODE si la modul titlul ultimului subiect se face corect fara nici-o eroare. Poate exista un bug in ultima versiune 1.0.0.1 a AutoMOD-ului?
Iubirea este dorinta de a da ceea ce este al tau altuia si de a simti fericirea acestuia ca si cum ar fi a ta...
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de dorin »

mihaela1 scrie:Am un forum phpbb3 versiunea 3.0.8 cu stilul subsilver2 in limba romana.

Inainte de a va solicita ajutorul pentru a instala un mod care sa-mi afiseze titlul ultimului subiect, am incercat sa fac acesta operatiune cu ajutorul instructiunilor gasite pe acest forum.

Unde anume vrei sa iti afiseze titlul ultimului subiect ?

Pentru a instala un MOD, nu este absolut necesar sa folosesti AutoMOD, se poate instala si manual.

Instructiunile pentru NV advanced last topic titles se refera la stilul proSilver si asta se produce si in AutoMOD, se incearca instalarea pentru proSilver, daca ai un alt stil trebuie facute unele modificari manual.

Sfatul meu este sa incerci instalarea manuala acestui MOD, citind Cum instalez un MOD de tipul MODX.

Un al MOD care face cam acelasi lucru este last post topic title.
mihaela1
Utilizator înregistrat

Mesaj de mihaela1 »

In prezent, pentru subiectele scrise, este afisata data postarii mesajului si ID-ul utilizatorului ( http://e-astrologie.ro/forum/index.php ) iar eu vreau sa apara si titlul subiectului.

Modul spre care mi-ai dat link este modul pe care l-am instalat si eu cu AutoMODE dar nu mi-a afisat titlul subiectelor.

In alta ordine de idei, chiar daca pentru acest mod este recomandata instalarea manuala, vreau sa am instalat corect in limba romana AutoMODE care ar putea folosi la instalarea altor moduri.

Referitor la instalarea manuala a unui mod, mi se pare periculoasa pentru un incepator ca mine. Dupa experienta cu instalarea esuata a AutoMODE urmarind tutorialul de instalare si discutiile de pe alte topicuri, chiar imi este teama sa nu fac greseli pe care apoi sa nu stiu sa le remediez.

Iata de ce insist cu solicitarea ajutorului atat pentru instalarea corecta a AutoMode si a modului dorit. Cu siguranta va folosi si altora. Am observat la celelalte topicuri pe acest subiect ca nimeni nu a confirmat ca a reusit inslarea.

Imi pare rau ca va supar (mii de scuze) dar trebuie sa rezolv aceasta problema.
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

1. Ce stil folosesti ? Ti-am scris deja ca AutoMOD nu poate instala un MOD decat pe stilurile standard, iar instructiunile procesate de AutoMOD pentru MOD-ul in discutie se refera la proSilver.

2. Ar trebui sa ne limitam in acest subiect la instalarea unui MOD, daca ai probleme cu AutoMOD, puteam discuta pe un subiect nou creat cu problema intampina.
mihaela1
Utilizator înregistrat

Mesaj de mihaela1 »

Am mentionat in primul mesaj ca stilul folosit de mine este stilul standard subsilver2 limba romana.

Am rezolvat cu AutoMODE. L-am instalat. Este totusi bine de siut ca sunt probleme cu ultima versiune 1.0.0.1 si limba romana.

Astept suportul pentru a putea instala corect modul "titlul ultimului subiect" in limba romana.
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

1.Ce problema sunt ?
2. Deschide fisierul:
styles/subsilver2/template/forumlist_body.html

Cauta linia:

Cod: Selectaţi tot

<!-- IF forumrow.LAST_POST_TIME -->
si adaugi dupa:

<!-- IF S_ALTT_ACTIVE --><p><!-- IF forumrow.ALTT_LINK_NAME_SHORT --><a <!-- IF ALTT_STYLE -->style="{ALTT_STYLE}"<!-- ENDIF --> href="{forumrow.U_ALTT_LINK}" title="{forumrow.ALTT_LINK_NAME}">{forumrow.ALTT_LINK_NAME_SHORT}</a><!-- ELSE -->{L_ALTT_PROTECTED}<!-- ENDIF --></p><!-- ENDIF -->
Aceste instruciuni se afla in pachetul de instalare al modului (contrib/modx.prosilver.en.xsl) si este motivul pentru care ti-am spus ca ar trebui sa abordezi instalarea manuale a unui MOD.

Nu uita sa stergi cache-ul !
mihaela1
Utilizator înregistrat

Mesaj de mihaela1 »

Problema mea a fost urmatoarea:

Ultima versiune 1_3_1 a modului "Titlul ultimului subiect" functioneaza pe serververele cu php5 iar serverul meu are php4. Era firesc sa imi dea erori la instalare. Ultima versiune a acestui mod, care permite php4, este 1_2_9 dar acesta versiune este pentru phpbb3 versiunea 3.0.6 iar eu am versiunea 3.0.8 . Am reusit totusi sa instalez acest mod. Iata cum am procedat:

In primul rand, am inlocuit directorul "umil" din versiunea modului 1_2_9, cu directorul umil din ultima versiune.

Apoi, versiunea tradusa a fisierului de limba romana l-am pus in root/language/ro/mods:

versiunea tradusa in limba romana a fisierului denumit info_acp_altt.php

<?php
/**
*
* @package - NV Advanced Last Topic Titles
* @version $Id$
* @copyright (c) 2007 nickvergessen nickvergessen@gmx.de http://www.flying-bits.org
* @license http://opensource.org/licenses/gpl-license.php GNU Public License 
*
*/

if (!defined('IN_PHPBB'))
{
	exit;
}
if (empty($lang) || !is_array($lang))
{
	$lang = array();
}

$lang = array_merge($lang, array(
    'ALTT_ACTIVE'                => 'activati MODul NV Advanced Last Topic Titles',

'ALTT_CHAR_LIMIT'            => 'numarul de caractere afisate pe pagina',
    'ALTT_CHAR_LIMIT_EXP'        => '0 sau 64 pentru nicio modificare',
    'ALTT_CONFIG'                => 'configurarea MODului  NV Advanced Last Topic Titles',
    'ALTT_CONFIG_SAVED'            => 'ajustari salvate',

'ALTT_LINK_NAME'            => 'link-nume este titlul pentru',
    'ALTT_LINK_URL'                => 'linul duce la',
    'ALTT_FIRST_POST'            => 'Primul mesaj din ultimul subiect',
    'ALTT_LAST_POST'            => 'Ultimul mesaj din ultimul subiect',
    'ALTT_FIRST_UNREAD_POST'    => 'Primul mesaj necitit din ultimul subiect',
    'ALTT_FIRST_UNREAD_POST_NOTE'    => 'Retineti: Daca nu este niciun mesaj necitit, linkul duce la primul mesaj din subiect.',
    'ALTT_POST'                    => 'Mesaj',
    'ALTT_TOPIC'                => 'Subiect',
    'ALTT_LINK_STYLE'            => 'Link-Style',
    'ALTT_BOLD'                    => 'Bold',
    'ALTT_ITALIC'                => 'Italic',
    'ALTT_ADV'                    => 'mai multe:',

'ALTT_IGNORE_PASSWORD'        => 'Ignorati parola',
    'ALTT_IGNORE_PASSWORD_EXP'    => 'Titlul apare, chiar daca este un forum cu parola.',
    'ALTT_IGNORE_RIGHTS'        => 'Ignorati permisiunile',
    'ALTT_IGNORE_RIGHTS_EXP'    => 'Daca ignorati permisiunile, titlul apare, chiar daca nu puteti citi mesajul.',

'ALTT_TITLE'                => 'NV Advanced Last Topic Titles',

'NV_ALTT_MOD'                    => '"NV advanced last topic titles" MOD',
    'INSTALL_NV_ALTT_MOD'            => 'Instalati "NV advanced last topic titles" MOD',
    'INSTALL_NV_ALTT_MOD_CONFIRM'    => 'Sunteti sigur ca doriti sa instalati MODul "NV advanced last topic titles" ?',
    'UPDATE_NV_ALTT_MOD'            => 'Actualizati "NV advanced last topic titles" MOD',
    'UPDATE_NV_ALTT_MOD_CONFIRM'    => 'Sunteti sigur ca doriti sa actualizati MODul "NV advanced last topic titles" ?',
    'UNINSTALL_NV_ALTT_MOD'            => 'Dezinstalati "NV advanced last topic titles" MOD',
    'UNINSTALL_NV_ALTT_MOD_CONFIRM'    => 'Sunteti sigur ca doriti sa dezinstalati MODul "NV advanced last topic titles" ?',
));

?>
Instalarea am facut-o manual:

Am copiat cu ftp in radacina forumului directoarele aflate in directorul root al modului si din brawser am accesat http://numeforum/forum/install , permitand rescrierea unde a fost cazul. Instalarea s-a realizat fara erori. Dupa instalare am sters directorul install din radacina forumului.

A urmat descarcarea si modificarea fisierele forumului:

includes/functions_display.php,
styles/prosilver/template/forumlist_body.html
styles/subsilver2/template/forumlist_body.html

conform instructiunilor modului install.XML si subsilver2.XML

Fisierele modificate le-am incarcat pe forum in locul de unde au fost descarcate, permitatand rescrierea.
La final am sters cache-ul si am reinprospatat ambele stiluri din ACP>STILURI>Teme.

P.S. Nu uitati, inante de instalare, faceti backaup la forum si copii de rezerva la fisierele forumului ce trebuie modificate.
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

O rezolvare interesanta, felicitari !
Închis

Înapoi la “3.0.x Suport pentru MODificări”