Restrictie titluri subiecte
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
Restrictie titluri subiecte
Ce modificari trebuie sa fac in posting.php pentru a restrictiona unele titluri de subiecte, precum: "ajutor, cum fac, problema, help" ?
Deci cand dai "Submit" la topic, dar ai titlul "Problema" sa zicem, sa iti apara o eroare sub casuta de titlu:
"Acest titilu este interzis. Foloseste un titlu care reflecta problema in cauza".
Si as mai avea nevoie de ceva..
Cand ti clickul de la mouse pe numele unui topic, sa iti arate ce contine, adica o parte de 20% din continutul lui.
Deci cand dai "Submit" la topic, dar ai titlul "Problema" sa zicem, sa iti apara o eroare sub casuta de titlu:
"Acest titilu este interzis. Foloseste un titlu care reflecta problema in cauza".
Si as mai avea nevoie de ceva..
Cand ti clickul de la mouse pe numele unui topic, sa iti arate ce contine, adica o parte de 20% din continutul lui.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Restrictie titluri subiecte
Nu am vazut pana acum un astfel de MOD pentru controlul titlului subiectelor. Poti eventual defini astfel de cuvinte ca si cuvinte cenzurate si sa le limitezi doar in titluri nu si in forum: http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1483665
Pentru a doua intrebare: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/topic_preview/
Pentru a doua intrebare: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/topic_preview/
- Terra
- Utilizator înregistrat
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Foarte experimentat
Pentru prima intrebare exista ceva de genul dar pentru caractere de ex daca are mai putin de 5 caractere nu il lasa sa publice..
Deci in posting.php
Cauta:
Si dupa adauga:
Hai nu imi zice ca vrei sa faci si tu forum de support phpbb?:))
Deci in posting.php
Cauta:
Cod: Selectaţi tot
$message_parser->message = utf8_normalize_nfc(request_var('message', '', true));
Cod: Selectaţi tot
if(utf8_strlen($post_data['post_subject']) < 10 || utf8_strlen($message_parser->message) < 20)
{
$error[] = "Mesaj prea scurt";
}
-
- Utilizator înregistrat
@Terra, aia am incercat si eu sa modific codul ptr. limita caractere, dar nu mi`a iesit. Si nu, nu forum de suport, forumul meu este www.4metin.ro .
@Bogdan :
OPEN: viewtopic.php
FIND:
Code:
$message = censor_text($row['post_text']);
REPLACE WITH:
Code:
$message = $row['post_text'];
Ok, si de unde preia aceasta modificare cuvintele care nu trebuie acceptate in titlul subiectelor?
Unde pot scrie acele cuvinte interzise?
@Bogdan :
OPEN: viewtopic.php
FIND:
Code:
$message = censor_text($row['post_text']);
REPLACE WITH:
Code:
$message = $row['post_text'];
Ok, si de unde preia aceasta modificare cuvintele care nu trebuie acceptate in titlul subiectelor?
- bogdan
Citeste in documentatia phpBB3: http://www.phpbb.com/support/documentat ... ng_censorsllegolas scrie:Ok, si de unde preia aceasta modificare cuvintele care nu trebuie acceptate in titlul subiectelor?
Din cate am inteles eu: aplicand aceasta metoda, nu se vor mai considera cuvintele cenzurate in forum ci doar in titlul subiectelor (incearca pe un forum de test si vezi ce iese)
-
- Utilizator înregistrat
Am verificat si se pare ca ai inteles bine.
Acum deschid o alta intrebare, mi-ai putea scrie cod php : daca userul foloseste un cuvant cenzurat din ACP in titlu sa nu poata posta subiectul, ci sa ii apara o eroare sub titlu : "titlu nepermis".
Multumesc !
Acum deschid o alta intrebare, mi-ai putea scrie cod php : daca userul foloseste un cuvant cenzurat din ACP in titlu sa nu poata posta subiectul, ci sa ii apara o eroare sub titlu : "titlu nepermis".
Multumesc !
- bogdan
In forma standard nu afiseaza un mesaj cand se intalneste un cuvant cenzurat ci se inlocuieste cu un altul. Eventual poti folosi solutia lui Terra de mai sus.
-
- Utilizator înregistrat
Ok . Multumesc.