forum pierdut

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
paul17
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu

forum pierdut

Mesaj de paul17 »

salut
am o problema
tin sa mentionez ca am folosit functia search dar nu am gasit nimic !
folosesc phpBB-3.0.8
am avut forumul facut ca la carte tot perfect, firma de web hosting mi-a trimis un e-mail in care preciza: "toti clientii ****** cu gazduire webhosting la noi sunt rugati sa isi faca back up urgent,serverul va fi reinstalat si vor pierde toate datele !
Am facut backup dar intre timp am ales sa ma mut pe un alt webhost,am pierdut de pe hostul vechi tot bine inteles
astazi am urcat backup-ul pe un alt host dar problema este ca forumul nu merge !
imi apare urmatoarea erroare :

Cod: Selectaţi tot

SQL ERROR [ mysql4 ]

Table 'playhard_boxa.phpbb_config' doesn't exist [1146]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persist
doar daca reinstalez phpbb3 din nou cea ce nu vreau pt ca pe vechiul forum aveam 900 de membri inregistrati o mare pierdere pt mine
Din cate am vazut pe accest forum e problema tabelelor din phpmyadmin cred,nu sunt foarte avansat si nu prea inteleg ce rol au aceele tabele.
Inca o data tin sa precizez ca am folosit functia search si am gasit knowledge/kb_show.php?id=111 dar nu inteleg !
si din cate am vazut in vechiul host la functia phpmyadmin nu mai exista nici un tabel
se poate recupera intr-un alt mod forumul ?
Multumesc
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: forum pierdut

Mesaj de bogdan »

Ar fi trebuit sa intrebi aici inainte sa te apuci de treaba. Forumul e format din 2 componente:
1 - fisiere
2 - tabele

Cum ai procedat la backup? Ai facut backup la ambele?

Exista un articol care explica detaliat cum se muta un forum de pe un server pe altul: knowledge/kb_show.php?id=111
paul17
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de paul17 »

am facut backup doar la ce am avut in public_html "forum,site etc" fisiere
da am observat accel tutorial dupa cum poti vedea in ce am scris mai sus am gasit knowledge/kb_show.php?id=111 pt ca am folosit functia search dar nu ma ajutat
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Forumul ofera functii de backup si restaurare din Panoul administratorului: http://phpbb.com/support/documentation/ ... e_database

Se pare ca nu ai facut backup si la tabele deci nu prea ai ce sa mai faci decat sa-i intrebi pe cei de la hosting daca nu pot sa-ti restaureze baza de date.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”