Am urmat tutorialul de mutare a forumului. Vreau sa ma mut de pe un subdomeniu pe un domeniu. Am facut exact cum spune tutorialul de cel putin 10 ori pas cu pas, cuvant cu cuvant, litera cu litera.
NU MERGE DELOC !
Ce se mai poate face ?
Imi da eroare la accesarea site-ului pe noul domeniu : Eroare generală
Could not get style data.
Asta e eroarea care imi da urmand tutorialul cu PHPMyAdmin
Apoi am incercat am instalat de la capat forumul cu kitul phpbb3, am activat style-ul , -l--am activat i-am dat restaurare baza de date si m-a scos afara. Am incercat sa ma loghez iarasi , sub nici o forma nu a mai vrut sa ma logheze.
Am sters si am re-creat bazele de date aproape de fiecare data la fiecare incercare, chiar cu denumiri diferite! Nu merge ! Nu stiu ce sa-i mai fac !
Eroare generală Could not get style data
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Eroare generală Could not get style data
In primul rand intrebarile nu se adreseaza in Catalogul cu articole ci aici in forum.
Probabil nici nu te-ai deranjat sa cauti in forum dupa eroare. S-a mai discutat.
Sa luam situatiile pe rand. Daca ai facut backup la tot forumul (inclusiv stilul folosit) ar trebui sa mearga. Solutia la eroarea de mai sus: knowledge/kb_show.php?id=131
Probabil nici nu te-ai deranjat sa cauti in forum dupa eroare. S-a mai discutat.
Sa luam situatiile pe rand. Daca ai facut backup la tot forumul (inclusiv stilul folosit) ar trebui sa mearga. Solutia la eroarea de mai sus: knowledge/kb_show.php?id=131
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Re: Eroare generală Could not get style data
Ma crezi ca nu mi-a dat in gand? Am incercat de la 9 de azi dimineata pana la 4 dupa amiaza sa il facbogdan scrie: Probabil nici nu te-ai deranjat sa cauti in forum dupa eroare. S-a mai discutat.

[/quote]bogdan scrie: Solutia la eroarea de mai sus: knowledge/kb_show.php?id=131
A mers din PRIMA