RoGaminG.eu Comunity

Publicitate...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
AugustinIT
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

RoGaminG.eu Comunity

Mesaj de AugustinIT »

Comunitatea RoGaminG a luat nastere prin noiembrie 2010 dupa care in decembrie 2010 a fost inchisa din lipsa de fonduri.A luat nastere acum o luna ruland pe platforma vBulletin.Toate mesajele/topicurile si implicit utilizatori au fost pierduti din cauza treceri de la vBulletin la phpBB.Aceasta comunitate nu se bazeaza pe servere de counter strike ci pe tot ce e legat de crearea unui server si nu numai atat.

Server-ul comunitatii:

DR.ROGAMING.EU || Deathrun KnifeMod

Avem de asemenea 2 concursuri unul organizat pe forum si unul separat.Primul concurs consta in strangerea de frag-uri pe un server separat fata de cel de pe forum, iar cel de pe forum consta in scripting si anume rezolvarea unor erori sau adaugarea unor functii ale unor plugin-uri pentru functionarea corecta.Link-urile catre concursuri le gasiti in index pe http://www.rogaming.eu.Lipsa de utilizatorii este din cauza schimbarii platformei (repet).

Va multumesc.
Închis

Înapoi la “Reclamă”