Buna ziua, de curand am schimbat webhostul la forum, am facut toti pasii si cu fisierele si cu baza de date. Toate merg dar am o problema cand intru in acp chiar daca nu modific nimic cand ies din acp nu mai sunt logat. La fel mi se intampla si daca accesez siteul, cand intru de pe site inapoi pe forum iar trebuie sa ma loghez cu toate ca la general=>> incarca configurari=>> durata sesiune am setat 600 de secunde.
Adresa forumului este www.unrealgamers.org/forum. Va multumesc anticipat!
Problema schimbare webhost forum
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Problema schimbare webhost forum
Incearca sa schimbi setarile pentru coockie, probabil au ramas cele de pe vechiul domeniu !
- Micutzu
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Am schimbat setarile pentru cookie, am sters cache, am efectuat interogarea in phpmyadmin care s-a realizat cu succes, dar tot nici o schimbare. De fiecare data cand intru in acp cand ies nu mai sunt logat.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Gasesti aici cateva instructiuni relativ la mutarea unui forum de pe un server pe alt server (vezi sectiunea pentru cookie): knowledge/kb_show.php?id=111
- Micutzu
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
Multumesc bogdan. Am urmat tutorialul respectiv, si celelalte care fac referire la cookie. Problema a fost ca eu dupa ce am facut modificarile la cookie nu am inchis/redeschis browserul. Acum dupa ce am redeschis browserul raman logat. Va multumesc pentru ajutor.