Titlul pare interesant, stiu la ce va ganditi, la acel mod care ascunde linkurile din bbcode pentru vizitatori, dar eu vreau ceva mai complicat, si total diferit:
Am creeat un bbcode dar vreau sa apara in fereastra de postare DOAR MODERATORILOR, deci CUM FAC?
Sa fie ascuns pentru utilizatorii normali.
ATENTIE! Vreau doar la un bb code, nu la toate!
Cum pot ascunde un BBCode ?
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot ascunde un BBCode ?
Vezi daca te ajuta acest MOD: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/c ... ly_for_mod
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Nivel phpBB: Mediu
Multumesc, am reusit.
Mai am o intrebare, se poate cumva ca daca nu esti moderator sa nu poti folosi de nici un fel un anumit bbcode?
Chiar daca nu apare butonul, ei il pot afla, si as vrea sa nu il poata folosi, afisandu-le o eroare, gen "Acest bbcode este interzis pentru tine".
Se poate?
Mai am o intrebare, se poate cumva ca daca nu esti moderator sa nu poti folosi de nici un fel un anumit bbcode?
Chiar daca nu apare butonul, ei il pot afla, si as vrea sa nu il poata folosi, afisandu-le o eroare, gen "Acest bbcode este interzis pentru tine".
Se poate?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Te referi la MOD-ul de mai sus? Daca ia, deschide un subiect in forumul de suport al MOD-ului
E vorba de anumite coduri sau de toate? Daca e vorba de toate se poate limita acest lucru din permisiunile pentru fiecare grup.
Poti incerca MOD-ul: [BETA] Custom BBCode Permissions (nu e finalizat ....).
E vorba de anumite coduri sau de toate? Daca e vorba de toate se poate limita acest lucru din permisiunile pentru fiecare grup.
Poti incerca MOD-ul: [BETA] Custom BBCode Permissions (nu e finalizat ....).