Problema dupa dezinstalarea unui mod !

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Problema dupa dezinstalarea unui mod !

Mesaj de AlexandruM »

Am avut instalat un mod kb iar dupa ce l-am dezinstalat si sters complet imi da urmatoarea eroare :

template->_tpl_load_file(): File ./styles/phpBBFreak/template/kb/rating_js.html does not exist or is empty

cum rezolv problema? nu inteleg ce treaba mai are cu acel fisier care intradevar nu mai este deoarece modul nu mai exista pe forum (si am sters toate fisierele dupa dezinstalare) ... in acest moment ca sa functioneze forumul am copiat doar acel fisier in locatia necesara si merge , dar eu vreau sa sterg de tot acel fisier iar problema sa dispara . so ?

EDIT: da ... stiu ca o sa par penibil , dar am rezolvat problema :D Asta o sa-mi fie invatatura de minte , deci sa va spun si voua , poate or sa mai fie si altii ca mine , mai neatenti si cu capul in nori , problema era in template-ul overall_header unde uitasem un mic cod :( omul invata din greseli ...
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”