EasyMod - FTP ERROR: connection to localhost failed.

Discuţii legate de instalarea şi funcţionarea unor MODificări vechi sau noi ale forumului phpBB 2.0.x.
Închis
Tudy002200
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

HELP ME ! Thenx a lot !

Mesaj de Tudy002200 »

Buna. Please help me in leg cu EasyMOD. Dupa ce l-am urcat pe FTP, am dat install (/phpBB 2/admin/mods/easymod/easymod_install.php).
Dar nu pot trece de pasul 1.

1.) Cand las la "FTP Server" scris "localhost" imi da eroarea :

"FTP ERROR: connection to localhost failed.
This error occurs frequently, particularly on hosts like Lycos. Back on step 1 you should try changing the FTP Server from 'localhost' to whatever hostname you typically use when you FTP."

2.) Cand, la "FTP Server" dau "netview.lx.ro" (adresa aceasta este buna pentru ca cu aceasta ma conectez si la FTP normal) primesc eroarea urmatoare :

" FTP ERROR: connection to netview.lx.ro failed.
The FTP Server you have specified could not be connected to. The following is recommended:
Have you tried the default setting of localhost? This should be tried first.
Did you correctly enter the hostname? Try reentering.
Are you sure you have FTP access to the phpBB2 files? Obviously this is a requirement.
Some servers have issues with the fsockopen method that EasyMOD attempts to use by default. If you have the PHP FTP extension loaded, then enable that option in step 1."

Va rog ajutati-ma ca nu stiu ce sa fac !
I'm a beginner !

Si inca ceva : pentru modificarile forumului (sa schimb/pun alte subiecte de discutie, etc) tot EasyMOD trebuie sa folosesc ???
Tudy002200
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tudy002200 »

Tot nu reusesc sa instalez EasyMOD-ul.

Chiar nu ma poate ajuta nimeni ? Please !
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de bogdan »

se pare ca sunt probleme de conectare pe serverele la care ai facut referire.

pentru cazul 1) afla adresa exacta a FTP-ului
pentru cazul 2) nu prea ai ce sa faci...

o solutie ar fi sa schimbi serverul dar eu ti-as recomanda sa iti instalezi MOD-urile fara a te folosi de EasyMOD (care iti poate crea probleme pentru ca nu e compatibil cu orice MOD).
Tudy002200
Utilizator înregistrat

Mesaj de Tudy002200 »

Ok ... inteleg.

Apropo ... (o mica informatie) ... la LX.ro serverul de FTP e ftp.lx.ro (am incercat si cu asta ... am zis doar pentru cei interesati)
seby
Nou venit

Mesaj de seby »

salut
eu am reusit pe jumatate operatiunea..
si am facut asa..
prima data selectezi ca n`ai acces la ftp si sa`ti sugereze scriptu ce sa faci si apoi selectezi ca vrei sa incarci tu fisierele manual...e putin mai mult de munca si mai complicat dar ar trebui sa mearga... eu asa l`am instalat...de fapt asa il instalai ca numai ce terminai cu el..dar cred ca ma incurcai in mutatul/copiatul fisierelor manual ca nu prea`mi apare text prin el... in rest e ok...am butoane...dar fara text pe ele :)) dar daca apesi functioneaa normal (cred) oricum asta cred ca e una din putinele (daca nu singura) modalitate prin care`l poti instala pe lx...iti sugerez sa faci o pagina.. (eu am facut sebytest.lx.ro) si sa incerci intai acolo sa vezi cum iese, daca iese...
Închis

Înapoi la “2.0.x Suport pentru MODificări”