Direcţionare greşită în CA Vintage

Dacă aveti intrebari legate de stilul folosit, daca doriţi să vă faceţi cunoscute stilurile şi temele proprii sau doriţi să comentaţi alte stiluri pentru forumul phpBB 3.0.x, acesta este locul potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Direcţionare greşită în CA Vintage

Mesaj de bogdan »

Incearca pe alt browser (Firefox)
1960
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de 1960 »

Iar acum, în ucp / board preferences, nici măcar nu mai există caseta de selectare a temei.
E blocat pe CA_Vintage
Bogdan scrie:Incearca pe alt browser (Firefox)
Am încercat. De altfel singurul browser pe care îl simpatizez, pe lângă IE.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
bogdan

Mesaj de bogdan »

1960 scrie:Iar acum, în ucp / board preferences, nici măcar nu mai există caseta de selectare a temei.
E blocat pe CA_Vintage
L-am setat eu sa suprascrie stilul utilizatorului ca sa vad ca functioneaza bine ca si vizitator.
1960 scrie:Am încercat. De altfel singurul browser pe care îl simpatizez, pe lângă IE.
Asa cum ti-am zis eu n-am avut nicio problema cu vreunul din browsere deci problema e pe local la tine. Sterge tot cache-ul browserului si incearca din nou.
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Am şters cam tot ce se putea, folosind CCleaner.
Curios este de ce nu am nicio problemă, pe net, incluzând aici şi acest hi2, singura problemă se încăpăţânează să rămână pe poziţii, această temă.
Parcă ar fi una din legile lui Murphy :
Cu cât îţi doreşti mai mult un lucru, cu atât va fi mai greu de obţinut/realizat. :P

Urmat ultimele indicaţii, acelaşi rezultat, pe IE şi pe Mozilla:
Cu IE
Imagine
Cu Mozilla
Imagine

Edit 2:
Iar ca o încununare a tuturor belelelor, nu mai pot nici să mă conectez, nici pe vintage, nici pe vintage2.
Am şters şi acest forum.
Să vedem ce spune pe local.

Edit 3:
Salut, Bogdan.
Instalat pe local, cu EasyPHP, totul a decurs bine, până la ultimul ecran, la logare.
Apăs pe logare, primesc eroarea :

General Error
SQL ERROR [ sqlite ]
SQL logic error or missing database [1]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Da, am văzut şi discuţiile legate de asta.
http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?f=45&t=17625#p123578
Cum am spus, instalarea decurge fără probleme, totul este ok, dar în ultimul ecran, când apăs login, primesc acest mesaj de eroare.

Cu WampServer nu am avut această problemă, anterior, când am făcut un forum pe local.
Şi cred că nici acum nu voi avea.
Voi încerca şi Wamp, şi voi reveni cu rezultatul.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Instalat cu succes, cu WampServer.
Cu EasyPHP, ioc ! Am încercat de 4 ori, acelaşi rezultat descris mai sus, în Edit 3
Am insatalat 20 de teme şi am testat-o pe fiecare în parte.
Doar CA Vintage are problemele descrise mai înainte, în acest subiect. Şi cu Mozilla, la fel.
Restul temelor, în afară de micile probleme legate de butoanele în ro, mai mari, sau alte mărunţişuri, răspund corect la toate testările pe care le-am făcut.
Continui să cred că ceva din temă, intră în conflict cu sistemul meu.
Dar ce ?
Îmi mai rămâne să fac două sisteme de operare în pc, win 1 şi win 2.
Să nu aud de linuxări.
Poate pe un sistem nou, fără nicio aplicaţie o merge această temă?
Nu am os piratat, ori alte aplicaţii, totul în pc este original, deci nu cred că ar fi problema de la sistemul meu.
bogdan

Mesaj de bogdan »

1960 scrie:Instalat pe local, cu EasyPHP, totul a decurs bine, până la ultimul ecran, la logare.
Apăs pe logare, primesc eroarea :

General Error
SQL ERROR [ sqlite ]
SQL logic error or missing database [1]
An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Da, am văzut şi discuţiile legate de asta.
http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?f=45&t=17625#p123578
Cum am spus, instalarea decurge fără probleme, totul este ok, dar în ultimul ecran, când apăs login, primesc acest mesaj de eroare.
Foloseste mySQL si nu SQLLite: http://img297.imageshack.us/img297/9979 ... ration.png
1960 scrie:Nu am os piratat, ori alte aplicaţii, totul în pc este original, deci nu cred că ar fi problema de la sistemul meu.
Din moment ce ti-a mers cu Wamp e clar ca stilul e bun. Testeaza site-ul online (eu n-am avut nici un fel de problema cu el) de pe un alt calculator.
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

bogdan scrie: 01. Foloseste mySQL si nu SQLLite: http://img297.imageshack.us/img297/9979 ... ration.png
............................................
02.Din moment ce ti-a mers cu Wamp e clar ca stilul e bun. Testeaza site-ul online (eu n-am avut nici un fel de problema cu el) de pe un alt calculator.

01.Am încercat toate cele trei variante combinate cu localhost şi 127.0.0.1. Niciun rezultat.

02.Nu cred că ai înţeles bine, din vina mea, însă, fiind cam "telegrafic" :oops:
Textul are câteva lipsuri, am sărit câteva informaţii.
Aşa este corect ::
[quote="corect se""]Instalat cu succes forumul, cu WampServer însă tema CA Vintage are aceeaşi problemă şi acum, pe local, cu Wamp.
Cu EasyPHP, ioc ! Am încercat de 4 ori, acelaşi rezultat descris mai sus, în Edit 3
Am instalat 20 de teme şi am testat-o pe fiecare în parte.
Doar CA Vintage are problemele descrise mai înainte, în acest subiect. Şi cu Mozilla, la fel.
Restul temelor, în afară de micile probleme legate de butoanele în ro, mai mari, sau alte mărunţişuri, răspund corect la toate testările pe care le-am făcut.
Continui să cred că ceva din temă, intră în conflict cu sistemul meu.
Dar ce ?
Îmi mai rămâne să fac două sisteme de operare în pc, win 1 şi win 2.
Să nu aud de linuxări.
Poate pe un sistem nou, fără nicio aplicaţie o merge această temă?
Nu am os piratat, ori alte aplicaţii, totul în pc este original, deci nu cred că ar fi problema de la sistemul meu.[/quote]

Scuze... oboseala acumulată mai îmi face figuri câteodată.
Am instalat pe o partiţie mică un win de "avarie", minimal, fără nimic în plus, să vedem ce spune.
Dacă va merge aşa, îl voi folosi aşa.
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

Şters hd, reformatat, partiţionat, instalat doar windows, fără nimic altceva, apoi, instalat pe local phpbb308.
Totul este ok, până la tema de care tot spun aici.
Aceleaşi probleme.
Testat şi alte teme, nu am nicio problemă, doar cu asta.
Am testat pe IE, Mozilla şi Google Chrome.
Am şters cache, am refreşuit teme, stiluri, imagini, am şters cookie din sistem.
Am reamintit toate astea ca să nu mă întrebaţi din nou, ceva din această arie.
Şi testul online are acelaşi rezultat.
Ce să fac ? Cumpăr alt pc ? :)
Sau să încerc să descarc un windows piratat, şi să verific aşa ?
Poate nu îi place de windowsul cu licenţă ?
La temă nu renunţ, din sutele de teme, e singura care îmi place în totalitate, este o temă excelentă.
bogdan

Mesaj de bogdan »

Din pacate problema ta nu poate fi reprodusa.

Eu as lua legatura cu autorul (chiar si folosind Google Translate): http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... &t=1656315
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

E foarte enervantă chestia, nu am întâlnit aşa ceva până la tema asta.
Ca să vorbesc cu autorul, trebuie să folosesc nişte termeni care nu ştiu cum vor fi traduşi de google.
Am tot intrat pe acolo, dar nu am găsit nimic să semene cu ce am păţit eu, poate aş fi încercat o coversaţie "păsărească".
Îţi reamintesc că, în freeforums, cum am mai scris, are nişte probleme asemănătoare, dar mai puţin grave.
Acolo, nu eu instalez, ci sunt temele prestabilite ce se pot folosi în forum.
Mă gândeam să caut o versiune mai veche a temei, dacă există, şi să instalez şi o versiune phpbb mai veche, eventual 3.0.6, poate merge aşa.
În linkul dat de tine, se specifică ca fiind pentru 3.0.5, dar în linkul de dld, se specifică ca fiind pentru 3.0.8., versiunea fiind 1.0.5.
http://www.phpbb.com/customise/db/style/ca_vintage/
Posibil să fie asta cauza ?
E o temă de excepţie şi sper să o rezolv, totuşi, cumva.
Oricum, îţi mulţumesc pentru timpul acordat şi că ai încercat să mă ajuţi.
Închis

Înapoi la “3.0.x Stiluri, teme, avataruri şi butoane”