join date decalat cu vro ... 56 ani inainte

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
mindfreak
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

join date decalat cu vro ... 56 ani inainte

Mesaj de mindfreak »

Salut,
Am umblat mai demult prin mysql sa modific board start date sa il dau cu un an mai devreme pentru ca de atunci incepusem cu forumul, nu mai stiu acuma cum sa fac ca am deranjat si join date, e ... putin decalat, cu vro 56 ani inainte, "eroarea" nu e la toti userii ci doar la cativa (destul de multi)
se poate face ceva ?

Multumesc.
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: join date decalat cu vro ... 56 ani inainte

Mesaj de bogdan »

Iti mai aduci aminte ce modificari ai facut?

Daca nu, poti modifica datele folosind phpMyAdmin - tabela phpbb_users campul user_regdate

formatul e UNIX: http://www.onlineconversion.com/unix_time.htm
mindfreak
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat

Mesaj de mindfreak »

exact, asa ceva am folosit, eu am umblat in board_start sau ceva de genul, am bagat data pe unix mi-a dat cifrele le-am bagat si nu stiu cum de s-a decalat si join date, chiar daca folosesc unix acuma ce numere bag ? ca nu am ce baga ca fiecare are un alt 'join date'
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

De unde sa stim noi ce date sa pui? Tu trebuie sa stii ce trebuie sa setezi in campul 'join date'

Ai convertorul mai sus ca sa poti converti data normala in format UNIX. Apoi folosesti numarul in format UNIX si-l aplici la inregistrarile din tabela phpbb_users folosind phpMyAdmin.

Sau vezi ce valoare e in campul 'join date', o convertesti la formatul normal, modifici anul si data obtinuta o convertesti din nou in format UNIX iar apoi o aplici la inregistrarile din tabela phpbb_users folosind phpMyAdmin.
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”