despre hosting-ul phpbb.ro

Discuţii libere referitoare la forumul phpBB şi comunitatea phpBB Romania.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Birkoff
Utilizator înregistrat
Versiune: 0
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

despre hosting-ul phpbb.ro

Mesaj de Birkoff »

Salut

Am primit acum un mesaj de la phpbb.ro cum ca baza de date a fost data peste cap de catre host...
Personal daca as fi primit asa ceva de la host a doua zi nu mai eram pe acel host ci eram pe altul mai bun...

Nu vreau sa fac reclama dar eu lucrez de peste 7 ani cu myhost.ro (care au printre multi clienti mari si neogenul)
si ce imi place la ei e ca ei fac automat back-up la datele clientilor lor ZILNIC, deci chiar daca fac update-uri sau modificari la server (si fac din ce am vazut) au datele clientilor asigurate la zi, nu se pierde nimic...
de cate ori am avut probleme m-au rezolvat rapid (adica suportul tehnic e impecabil). Pe moment am 7 clienti care au host la ei si nici unul nu sa plans vreodata de ei...

Poate ca adminul acestui domeniu ar trebui sa se gandeasca la ce am scris mai sus si sa evite astfel de probleme pe viitor lucrand cu un host mai profesional...
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: despre hosting-ul phpbb.ro

Mesaj de AlexandruM »

hmmm , ce este aceasta ... o sugestie ? o parere ? (cred ca ambele )
Birkoff scrie:Salut
Am primit acum un mesaj de la phpbb.ro cum ca baza de date a fost data peste cap de catre host...
Personal daca as fi primit asa ceva de la host a doua zi nu mai eram pe acel host ci eram pe altul mai bun...
astfel de lucruri se intampla ... si daca nu am fi avut un backup poate ca nu mai era nimic pe aici ...
asta este un backup cu cateva zile mai devreme dar a fost ...
oricum si eu am observat ca hostul se misca cam greu ... dar m-am obisnuit !
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Se întâmplă pe orice server. Nici pe phpbb.ro nu s-a întâmplat până acum şi să fi sigur că ţi se va întâmpla şi ţie odată şi odată.
Ştiu de unde are phpbb.ro host şi crede-mă că este mai mult decât perfect.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Birkoff
Utilizator înregistrat
Versiune: 0
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Mesaj de Birkoff »

ideea era ca din moment ce hostul nu face backup la datele clientilor si astfel pierde datele clientilor (putand cauza astfel pierderi materiale la cine stie ce firma care depinde de acele date) nu vad de ce acel client ar mai lucra cu acel host...

sa va dau o situatie concreta... am o aplicatie de facturare online (php/mysql) care este folosita de mai multe firme... daca hostul ar pierde datele aplicatiei toate firmele ar avea de suferit... de aceea lucrez doar cu host-uri care asigura backup automat (pe langa backup-ul facut de aplicatie)
in cazul acestui forum nu e la fel de critic ca in situatia de mai sus dar totusi e vina hostului daca pierde datele clientilor si asta inseamna neprofesionalism (faptul ca nu te asiguri ca ai backup inainte sa faci modificari da dovada de neprofesionalism, la fel si faptul ca nu te asiguri sa ai backup la serverul principal)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Nu exista host perfect. In plus greseala e de ambele parti.
Scrie răspuns

Înapoi la “Despre phpBB”