Salut,
Caut si eu un mod/script/plugin (nu stiu cum ii zice exact) care sa-l folosesc la inregistrarea userilor.
Vreau ca inregistrarea userilor sa fie facuta putin conditionata, adica la inscriere sa-si prezinte site-ul.
Exista asa ceva? Ma puteti ajuta cu un hint?
Multumesc!!!
Conditie inscriere
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Experimentat
Re: Conditie inscriere
Sa inteleg ca doresti ca atunci cand un user se inregistreaza , campul Website sa fie necesar la inregistrare , nu ?
-pai poti folosii acest MOD http://www.phpbb.com/customise/db/mod/p ... ntrol_mod/ , cu el poti activa/dezactiva campurile din profil , le poti face necesare etc
-pai poti folosii acest MOD http://www.phpbb.com/customise/db/mod/p ... ntrol_mod/ , cu el poti activa/dezactiva campurile din profil , le poti face necesare etc
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Mai bine foloseşti un câmp de profil personalizabil.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- dorin
- Fost coleg
- Nivel phpBB: Mediu
Adaugi un camp de profil personalizabil urmand instructiunile din articolul de mai jos:
Cum se adauga un camp profil personalizabil
Marchezi optiunea "Câmp necesar" astfel încât la inregistrare utilizatorii nu pot finaliza procesul daca nu completeaza acest camp "obligatoriu".

Marchezi optiunea "Câmp necesar" astfel încât la inregistrare utilizatorii nu pot finaliza procesul daca nu completeaza acest camp "obligatoriu".
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel php: Experimentat
dar el doreste campul website sa fie necesar la insriere , cu un camp personalizat nu cred ca poti face link-uri active (adica ei sa puna site-ul(link-ul) si automat sa devina link activ... el va aparea text ... )
- bogdan
- Nivel php: Mediu
Daca va folosi prefixul www sau http:// atunci va fi afisat ca link.AlexandruM scrie:dar el doreste campul website sa fie necesar la insriere , cu un camp personalizat nu cred ca poti face link-uri active (adica ei sa puna site-ul(link-ul) si automat sa devina link activ... el va aparea text ... )
- dorin
- Fost coleg
- Nivel phpBB: Mediu
AlexandruM scrie:dar el doreste campul website sa fie necesar la insriere , cu un camp personalizat nu cred ca poti face link-uri active (adica ei sa puna site-ul(link-ul) si automat sa devina link activ... el va aparea text ... )
Nu vad asa ceva in mesajul lui !
- Dragosvr92
- Nivel php: Mediu
Stii..... nu oricine are un website, asa ca mi se pare ciudat sa le impui sa isi treaca site ul.
Daca au si l vor trece singuri....
Daca au si l vor trece singuri....
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3