Comunitatea webmasterilor din Romania - cwr.ro

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
RedPoint
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat

Comunitatea webmasterilor din Romania - cwr.ro

Mesaj de RedPoint »

Nascuta din dorinta de a oferi un punct de intalnire central pentru detinatorii de domenii, website-uri, dezvoltatori web, design-eri si programatori, comunitatea creata pe domeniul cwr.ro (comunitatea webmasterilor din romania) va asteapta.

Pentru ofertantii de servicii web, indiferent ca sunt inregistrari in motoare de cautare, vanzari de domenii si/sau site-uri, vanzare sau cumparare de locuri publicitare online, webdesign, optimizare web sau programare punem la dispozitie rubrici comerciale specializate.

Pe cwr.ro se poate discuta nu doar pe teme legate strict de dezvoltarea web ci si non-conform, despre probleme personale (small-talk), ca atare, comunitatea webmasterilor din Romania se intelege ca fiind un site unde (aproape) fiecare utilizator web poate gasi o tema interesanta.

Doritorii de informatii pot alege chiar pe pagina de start intre peste 120 de articole menite sa ajute utilizatorul web, indiferent ca este avansat sau novice, webmaster avansat sau doreste sa devina in viitor un webmaster, fiecare gaseste ceva adecvat cerintelor proprii.

Ai o idee, o sugestie sau critica constructiva, va stam, atat eu cat si restul echipei administrative, in rubrica destinata sugestiilor, la dispozitie.

Pe curand
Dennis - Administrator cwr.ro
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Comunitatea webmasterilor din Romania - cwr.ro

Mesaj de dorin »

Un nume pretentios pentru continutul existent. Pe langa asta mai avem si
Powered by vBulletin® Version 4.1.4
;)
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Subiect redeschis pentru lamuriri !
RedPoint
Utilizator înregistrat

Mesaj de RedPoint »

Multumesc frumos Dorin pentru amabilitatea de a redeschide acest subiect.

Asa cum am precizat si in mesajul personal trimis tie, doresc sa-ti raspund mesajului imadiat urmator celui initial al subiectului deschis de mine.

Pentru a pastra aceiasi 'nuanta' a mesajului, cred ca este adecvat daca implementez exact cele scrise tie via Mesaj personal, ca atare:
Salut Dorin,
te contactez in legatura cu subiectul inscris de mine la rubrica Reclama => Site-ul meu cu titlul: Comunitatea webmasterilor din Romania - cwr.ro

Cu placere-ti raspundeam in subiect, dar a fost inchis. Ca atare, incerc sa-ti raspund aici desi public, acest raspuns ar duce probabil la *elucidarea misterului* de ce vBulletin si de ce *nume pretentios*

De ce exista o discrepanta intre datele din profil si scriptul folosit pe cwr.ro?
Simplu, la inregistrarea mea aici, desi acest camp (Versiune) nu este unul optional, nu-mi permite sa selectez ceva de genul *alt script* sau *alta platforma* pentru a reda adevarul. Sa inteleg ca detinatorii de site-uri care lucreaza cu o alta platforma nu sunt aici bine veniti? Sper sa gresesc eu in aceasta privinta.

Un nume pretentios?
Corect, aici ai perfecta dreptate. Totusi, eu am invatat ca fiecare copil trebuie sa detina un nume. Am gasit domeniu de vanzare si am profitat de ocazie, nu renunt la ideea ca trebuie sa existe si o astfel de platforma centrala unde sa se intalneasca oricare utilizator (cu mic, cu mare) doritor de a deveni un webmaster sau poate este un webmaster cu experienta.

Nu vreau sa ma conformez idei ca astfel de domenii sunt rezervate doar auto-intitulatilor SEO "guru" din Romania sau alte tari. Daca mergem pe aceasta premiza, ne punem singuri piedica in loc sa invatam sa facem pasi inainte pentru a ne dezvolta orizontul individual.

Paralel, cred pe aceasta platforma, anume pe cwr.ro - avem utilizatori care putem spune ca 'au crescut cu noi', utilizatori pe care i-am 'pus la suflet' si ne face placere sa-i avem printre noi, indiferent ca detin sau nu site-uri 'concurente'.
Acesta a fost si impulsul de a ma inscrie si aici pe phpbb.ro - cel de participare activa la o comunitate si nu unul de genul 'sa vedem unde putem face achiza'. Bine inteles, oricare utilizator este bine-venit sa ne viziteze, poate gaseste si acolo ceva ce-l poate ajuta, indiferent de platforma folosita la site-ul personal.

Sper sa intelegi cele descrise de mine, uneori tind sa ma exprim ceva mai complicat, inca nu am reusit sa stabilesc daca aceasta arta de a scrie este o calitate sau un defect :)

Cu stima
Dennis
Administrator cwr.ro
Inca odata, multumesc pentru amabilitatea de a redeschide acest subiect si sa ne citim in cat mai multe subiecte interesante si constructive.

Cu stima
Dennis
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

RedPoint scrie:Acesta a fost si impulsul de a ma inscrie si aici pe phpbb.ro - cel de participare activa la o comunitate
Aşteptăm să te ţii de intenţie :)

Feedback: sunt prea îngrămădite lucrurile pe acolo.. în schimb apreciez faptul că foloseşti o temă simplă. :)
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
dorin
Fost coleg

Mesaj de dorin »

Bine, am inteles perfect argumentele tale !

Ce nu am inteles, daca folosesti ca solutie pentru forum un script pe bani, de ce simti nevoia sa iti faci publicitate pe site-ul unui forum gratuit ?
RedPoint
Utilizator înregistrat

Mesaj de RedPoint »

dorin scrie:Ce nu am inteles, daca folosesti ca solutie pentru forum un script pe bani, de ce simti nevoia sa iti faci publicitate pe site-ul unui forum gratuit ?
Personal gasesc ca idea, ca site-urile care folosesc scripturi platite ar trebui sa fie prezentate doar pe platforme care folosesc si ele un script platit, nu este benefica utilizatorilor. Pana la urma, tot ce facem noi administratorii unui site sau forum, se adreseaza intr-o foarte mare masura utilizatorului.
Principiul de a prezenta site-ul doar pe site-uri care folosesc scripturi identice dpdv. financiar, nu face altceva decat sa marginalizeze utilizatorii si sa adanceasca prapastia orgoliilor dintre administratorii siteurilor dintre cele doua tabere (open source si scripturi cu plata).

Sun ferm convins ca atat pe cwr.ro cat si aici pe phpbb.ro sunt utilizatori care pot profita de informatiile listate pe ambele platforme.

A prezenta cwr.ro aici pe un forum care foloseste un script gratuit nu este o incercare de achiza, ci una strict de prezentare, de prezenta.

Daca privesti profilul meu, observi ca sunt inregistrat din anul 2007 - in acea perioada foloseam MKPortal combinat cu phpBB - am fost foarte mult timp inactiv, faptul ca am revenit poate fi interpretat ca fiind unul pozitiv, inseamna ca ceva m-a captat aici.
Ivan Petre Paul scrie: Aşteptăm să te ţii de intenţie :)
Cu placere, in limitele mie disponibile.
Ivan Petre Paul scrie: Feedback: sunt prea îngrămădite lucrurile pe acolo.. în schimb apreciez faptul că foloseşti o temă simplă.
Ce as putea schimba pt. a elimina acest sentiment de 'ingramadire'?
Am ales a folosesc tema default, nu din comoditate ci tocmai pentru ca este simpla. La alegerea temei unui forum trebuie sa fie dragoste la prima vedere sau sa fie placuta vizual de catre o rata de minim 70% dintre utilizatorii care folosesc acel forum. Din pacate nu am gasit inca acea 'dragoste la prima vedere' care sa 'prinda' la foarte multi utilizatori. Cine stie, sa vedem ce aduce viitorul :)

Va multumesc ambilor
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”