Categorie: 2 Erori şi probleme
Tip articol: Cum pot să
Titlu articol: Am uitat numele/parola de administrator al forumului !
Autor: bogdan
Descriere articol: Cum trebuie procedat daca administratorul forumului a uitat numele de utilizator sau parola
>>Citeşte articolul întreg
[ KB ] Am uitat numele/parola de administrator al forumului
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
[ KB ] Am uitat numele/parola de administrator al forumului
Ultima oară modificat 06-Iun-2009, 21:53:57 de către dorin, modificat 1 dată în total.
Motiv: link KB actualizat
Motiv: link KB actualizat
- Etherfast
- Fost coleg
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Stiu ca este topic vechi, dar s-au schimbat multe de atunci 
Daca serverul nu ofera SMTP, deci practic este imposibila recuperarea parolei prin e-mail, mai exista o cale destul de simpla.
Criptarea parolelor userilor in MySQL se face folosind protocolul MD5.
In phpMyAdmin, selectati tabelul phpbb_users. Din phpbb_users selectati Browse. Ghidati-va catre randul userului in cauza (dati search dupa numele userului) si o sa aveti un creion la inceputul randului (EDIT). Faceti click pe el si se deschide tabelul cu toate informatiile userului.
De acolo va intereseaza campul user_password. La valoare stergeti valoarea deja criptata si scrieti o parola noua, iar la Function selectati protocolul de encriptare MD5.
Salvati, si va veti putea autentifica cu parola noua.

Daca serverul nu ofera SMTP, deci practic este imposibila recuperarea parolei prin e-mail, mai exista o cale destul de simpla.
Criptarea parolelor userilor in MySQL se face folosind protocolul MD5.
In phpMyAdmin, selectati tabelul phpbb_users. Din phpbb_users selectati Browse. Ghidati-va catre randul userului in cauza (dati search dupa numele userului) si o sa aveti un creion la inceputul randului (EDIT). Faceti click pe el si se deschide tabelul cu toate informatiile userului.
De acolo va intereseaza campul user_password. La valoare stergeti valoarea deja criptata si scrieti o parola noua, iar la Function selectati protocolul de encriptare MD5.
Salvati, si va veti putea autentifica cu parola noua.
etherfast.ro - Blog personal