Problema asezare forumuri
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bluestyle
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Puţin experimentat
Problema asezare forumuri
Am o problema. Am mai multe forumuri pe care doresc sa le asez, unul sub altul, dupa nume. In panoul de administrare apare in dreptul fiecaruia acea sageata albastra de mutat in sus sau in jos. La inceput functiona corect, insa acum daca o folosesc imi muta aiurea forumurile... si nu le pot pune in niciun fel in ordine alfabetica oricat m-am chinuit. De ce nu le muta cate o pozitie, asa cum ar trebui?
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Problema asezare forumuri
mie mi se pare ca sunt unul sub altul. Sau Vrei sa zici ca nu sunt lafel, si unele au acele spatii?
Cred ca fisierul era de unde poti modifica acea selectare este in jumpbox_body.html, sau ceva de genul...
Cred ca fisierul era de unde poti modifica acea selectare este in jumpbox_body.html, sau ceva de genul...
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3