Care este diferenta dintre Boti si Vizitatori ?
Stiu ca Boti imi indexeaza paginile forumului pe anumite motoare de cautare...
PS: Ma intereseaza aceste informatii pentru a seta permisiunile globale ale forumului.
Intrebare Boti/Vizitatori
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Stormania
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
Intrebare Boti/Vizitatori
...:::Respectă şi veţi fi respectat:::...
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Intrebare Boti/Vizitatori
ermm... nu sunt sigur, dar am sa incerc.
Boti sunt niste soft-uri facute pentru a vizita pagini web si a le indexa in site ul pe care il reprezinta.
Sau Daca tu cauti pe Google, sau orice alt motor de cautare, vei folosi User Agent-ul de pe site ul respectiv, si vei fi vazut ca bot. Vizitatorii sunt persoane care ajung pe forum din acces direct sau dand click pe alte site uri etc...
As putea sa ma insel totusi
Boti sunt niste soft-uri facute pentru a vizita pagini web si a le indexa in site ul pe care il reprezinta.
Sau Daca tu cauti pe Google, sau orice alt motor de cautare, vei folosi User Agent-ul de pe site ul respectiv, si vei fi vazut ca bot. Vizitatorii sunt persoane care ajung pe forum din acces direct sau dand click pe alte site uri etc...
As putea sa ma insel totusi

"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3