Salut.
N-am mai trecut demult pe aici.
Am fost curios să văd ce răspund cei ce au scris aici, dar sunt prea puţini ca să îţi faci o idee, oricum toţi pe win.
Ca marea majoritate, folosesc windows, mai concret, xp sp3, la zi cu tot ce înseamnă update.
Legat de întrebarea lui TheKiller... am avut nefericirea de a încerca un alt sistem, pentru comparaţie, iar acolo, cuvântul de ordine este fanatism. Dacă spui ceva de alt sistem, în afara distribuţiei, roiesc în jurul tău ca viespile şi au aceeaşi atitudine ca ele, înţeapă prin cuvinte uneori jignitoare.
Din locul unde stau eu, XP-ul pare cea mai bună versiune, dar să fiu sincer, nu am testat versiunile de după.
Nici nu o voi face, XP am, ne înţelegem bine, de ce altceva? Pentru ce îl folosesc eu, pot spune că este excelent.
Sigur, preferinţa mea nu mă face să devin un fanatic nebun şi să blamez pe cei ce utilizează orice alt o.s. ca cei mai sus amintiţi.
Orice o.s e bun, depinde ce faci tu cu el, nu contează ce cred alţii.
Eu am lucrat mult pe '98 şi aş fi rămas pe el, dar nu prea mai găseşti suport, şi unele aplicaţii nu au versiuni de '98. Asta e, mergem tot înainte.
No ofense.
Ca să fiu
puţin rău : Nu ar fi fost corect gramatical titlul aşa : Ce sistem de operarare folosiţi?
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.