Ce System de Operare Folositi ?

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Ce System de Operare Folositi ?

Mesaj de Dragosvr92 »

Hey, Eram curios ce System de Operare folosesc membri phpbb.ro

Eu Sunt Fan Windows XP Pro SP2 ! :D

Am observat ca cateva Persoane S-au mutat la Windows 7....
Din păcate nu am resursele necesare pentru al instala, si nici nu ma incanta cu nimic.
Nu stiu unde se afla anumite lucruri, si bara pentru adresa (Address: D://Somefolder/etc) arata ciudat. :roll:
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Nivel php: Experimentat

Re: Ce System de Operare Folositi ?

Mesaj de AlexandruM »

Eu in acest moment am dual boot cu Windows XP SP2 si Windows 7 dintre care folosesc mai mult Windows 7 . Pana sa instalez Windows 7 aveam dual boot cu Linux dar l-am lasat deoparte :P
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

hum.... nu am mai facut asta de mult timp. OS-urile parca nu impart aceleasi documente etc?
Mi se pare aiurea sa trec de pe o copie pe alta. este ca si cum ai avea doua PC uri intr unul :lol:
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Nivel php: Puţin experimentat

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Win XP SP2.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Ivan Petre Paul scrie:Win XP SP2.
Good man :lol:
1960
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

Mesaj de 1960 »

Salut.
N-am mai trecut demult pe aici.
Am fost curios să văd ce răspund cei ce au scris aici, dar sunt prea puţini ca să îţi faci o idee, oricum toţi pe win.
Ca marea majoritate, folosesc windows, mai concret, xp sp3, la zi cu tot ce înseamnă update.
Legat de întrebarea lui TheKiller... am avut nefericirea de a încerca un alt sistem, pentru comparaţie, iar acolo, cuvântul de ordine este fanatism. Dacă spui ceva de alt sistem, în afara distribuţiei, roiesc în jurul tău ca viespile şi au aceeaşi atitudine ca ele, înţeapă prin cuvinte uneori jignitoare.
Din locul unde stau eu, XP-ul pare cea mai bună versiune, dar să fiu sincer, nu am testat versiunile de după.
Nici nu o voi face, XP am, ne înţelegem bine, de ce altceva? Pentru ce îl folosesc eu, pot spune că este excelent.
Sigur, preferinţa mea nu mă face să devin un fanatic nebun şi să blamez pe cei ce utilizează orice alt o.s. ca cei mai sus amintiţi.
Orice o.s e bun, depinde ce faci tu cu el, nu contează ce cred alţii.
Eu am lucrat mult pe '98 şi aş fi rămas pe el, dar nu prea mai găseşti suport, şi unele aplicaţii nu au versiuni de '98. Asta e, mergem tot înainte.

Imagine

No ofense.
Ca să fiu puţin rău : Nu ar fi fost corect gramatical titlul aşa : Ce sistem de operarare folosiţi? :roll:
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Majoritatea membrilor vin doar ca sa ceara ajutor pentru forumul lor. Acest forum este mai mult pentru discutii Offtopic. Deci majoritatea membriilor nu verifica forumul, cred :|

Noi suntem mai clasici Si preferam SP2 :D
Am incercat Vista Si Win 7 ... nu mi au placut deloc. Deci nu le recomand.

Eu oarecum nou in ale Computer-ului etc.
Mi am luat acest PC In 2006, iar internet mi am bagat in 2007. Desi cred eu ca am invatat multe. Comparand cu persoane care au avut calculatoare de dinainte sa fi aparut P2 etc...

Tot ce stiu despre Windows 98 este ca prin 2004, varumeo avea un P2 Care avea un P2 Cu Win 98 si cateva jocuri. Instala Windows ul aproape zilnic, pentru ca se bloca mai mereu.

Iar un Prieten bun din Londra imi spunea ca si el il Reinstala mereu.... Deci Win98 Sucks !
Nu vad de ce s ar obosi cineva pentru a suporta aplicatii pe un astfel de OS... :?
XP Este inca la moda (oarecum), dar pana la urma vom fi nevoiti sa schimbam.

De ce m as fi suparat?

Da, ar fi fost mai corect asa. Dar m am obisnuit mai mult cu expresiile Din Limba Engleza.
Singurele mele greseli au fost de a folosi Y In loc de I Si sa folosesc acel diacritic pe t.
Nu cred ca ar fi trebuit mentionat, dar iti multumesc de corectare :)
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

TheKiller scrie: Tot ce stiu despre Windows 98 este ca prin 2004, varumeo avea un P2 Care avea un P2 Cu Win 98 si cateva jocuri. Instala Windows ul aproape zilnic, pentru ca se bloca mai mereu.
Iar un Prieten bun din Londra imi spunea ca si el il Reinstala mereu.... Deci Win98 Sucks !

Singurele mele greseli au fost de a folosi Y In loc de I Si sa folosesc acel diacritic pe t.
Nu cred ca ar fi trebuit mentionat, dar iti multumesc de corectare :)
La vremea sa, '98 a fost excelent pentru foarte multă lume.
Fiecare cu părerea lui.
Am lucrat pe win de pe vremea lui 3.11, sărman, dar şi el bun la vremea sa.
Cele de după xp, şi mie mi se par destul de ciudate, dar cum spuneam, nu am instalat, doar am aşa ceva, având licenţa de xp, nu prea m-a interesat "ză niuz" în domeniu, doar ce am văzut pe la muncă, mai noile versiuni cum lucrează.
Win98 Sucks, pentru că nu l-ai folosit, la vremea sa nu exista 2000, XP, ETC, deci, era singura alegere :)
L-am folosit cam 3 ani, şi am reinstalat o singură dată, din vina mea.
Depinde şi cât se trage de el şi cu ce anume.

Ca greşeli, ar fi ce este subliniat :Ce System de Operare Folositi
Diacriticele, sunt, în loc de sînt, şi alte noutăţi, personal nu le consider greşeli, fiecare alege cum scrie, cu ş sau s, dar nu cu sh, tz, sunt sau sînt, tot acelaşi lucru înseamnă.
Nu ar trebui să supere pe nimeni asemenea "avertizări". Nu mai spun altceva, să nu iasă zâzanie.
Vă rog, nu mai daţi linkuri din forumurile străine. Fiind suport în română, bănuiesc că ar trebui să ni se răspundă doar în română. Mulţumesc.
Dragosvr92
ModeratorModerator

Mesaj de Dragosvr92 »

Din 95 pana in 98, iar din 98 pana in 2000, iar in 2001 parca a venit XP.
Ma indoiesc ca Aceste systeme de operare au ajuns la inima utilizatorilor.

Am folosit Win 98 prin 2004, la varumeo. ne jucam Diablo 1, AOE1, Pinball, etc.....
Se bloca mai mereu cand navigai prin foldere, Si facea alte tampenii. De asta il reinstala varumeo des.
Win 98 Pe un Pentium II ar fi trebuit sa mearga ok, indiferent de perioada in care a aparut.

Ai dreptate cu "trasu", si eu obisnuiesc sa zapacesc Win-ul, si sa il reinstalez desc, uneori. Dar acum m am hotarat as il tin cat mai mult, si cand incepe sa ma lase am sa il repar doar, inloc de a reformata.

Nu m am suparat deloc. Dar mi se pare ca ne abatem un pic de la subiect, cautand "musca din supa" .... :)
1960
Utilizator înregistrat

Mesaj de 1960 »

TheKiller scrie:Din 95 pana in 98, iar din 98 pana in 2000, iar in 2001 parca a venit XP.
Ma indoiesc ca Aceste systeme de operare au ajuns la inima utilizatorilor.
....................................
Nu m am suparat deloc. Dar mi se pare ca ne abatem un pic de la subiect, cautand "musca din supa" .... :)

Depinde, cred eu, în primul rând de vârsta utilizatorilor, la acea vreme.
Poate unii din cei ce acum sunt pe Vista, sau oricare alt o.s., prin 90 poate nici nu se născuseră, iar alţii se săturaseră de muncă.
Dar asta-i altă "muscă din altă supă" ca să te citez, oarecum.

În final:
Oricâte alte os-uri vor mai apărea, de la unul sau altul, cât timp XP poate fi folosit la capacitatea maximă în ceea ce îl folosesc eu, va rămâne pe primul loc, pentru mine, dar asta nu înseamnă că celor ce folosesc Vista sau linux ori alt os, le voi da în cap, sau le voi arunca cuvinte murdare, pentru că nu folosesc ce am eu. :lol:
Când nu vor mai exista updatări de secu' şi de sistem, probabil voi trece şi eu pe o versiune mai nouă de Win, dar fără tragere de inimă. Asta a fost totul.
...........................
Ştiu că întotdeauna adevărul va deranja, chiar dacă este afişat într-o formulă cât mai plăcută şi politicoasă.
Nu am spus-o cu răutate. Te rog să mă scuzi.
Închis

Înapoi la “Diverse”