Meincraft.ro

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
Mekanes
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Meincraft.ro

Mesaj de Mekanes »

Meincraft.ro
Imagine

About me/us: Sunt fondatorul acestui proiect si am de gand sa il sustin din toate punctele de vedere. Mi-am propus, impreuna cu staff-ul prezent, sa creem o comunitate aparte in care naivitatea, infantilismul, indolenta, analfabetismul, lipsa de scrupule, compromisul si multe altele sa nu aiba loc in buna desfasurare a lucrurilor.

Description: Numele comunitatii/domeniului isi are originea din cartea scrisa de Adolf Hitler in timpul incarcerarii sale din 1921 in care isi detaliaza filosofiile/gandurile sale despre Germania si despre nevoia ei de putere. Am vrea sa evidentiem faptul ca in nici un caz nu promovam antisemitismul sau vreun principiu de acel gen ci vrem doar sa facem o asemanare intre "mein kampf" = "batalia mea" si "mein craft" = "meşteşugul/mãiestria mea"

Services:
- 1 server minecraft 30 sloturi de survival (adresa: sv.meincraft.ro)
(pe masura ce traficul va creste, comunitatea va beneficia de noi servere: freebuild, rolecraft, uncrafted, etc)
- 1 server teamspeak 3 (ts.meincraft.ro)

Social places:
- steam
- facebook

Current staff:
- mekanes: GFX & Project manager
- Sai: Executive concept
- Dante: Server administration
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Re: Meincraft.ro

Mesaj de AlexandruM »

Destul de interesant , tinand cont ca sunteti la inceput nu avem de unde sa emitem pretentii pentru continut .
Dar am o remarca de facut , numele Forumurilor este in engleza iar descrierea acestora este in limba romana ... aici parca nu este chiar ok , nu credeti ?

P.S daca nu va suparati imi puteti spune cum se numeste fontul pe care l-ati folosit la logo-ul vostru ? (am impresia ca l-am mai avzut undeva dar nu stiu cum ii spune :( )
Mekanes
Utilizator înregistrat
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de Mekanes »

Puteti emite critici pentru ceea ce este in prezent. In legatura cu forumurile in engleza pot spune ca este doar un titlu si am ales cea mai simpla forma de exprimare ca sa intelegeaga oricine iar, precum a zis un alt membru din staff-ul nostru:
Sai scrie:dacă cineva nu se descurcă să înţeleagă 2-3 cuvinte scrise într-o limbă de circulaţie internaţională, poate că n-are ce căuta la noi.
Ti-am trimis pm cu font-ul pentru ca am de gand sa il schimb oricum.
AlexandruM
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Experimentat

Mesaj de AlexandruM »

Mekanes scrie:precum a zis un alt membru din staff-ul nostru:
Sai scrie:dacă cineva nu se descurcă să înţeleagă 2-3 cuvinte scrise într-o limbă de circulaţie internaţională, poate că n-are ce căuta la noi.
-in primul rand eu ma refeream la modul "estetic" ... in al doilea rand , dupa parerea mea , un forum care se respecta , daca doreste un "multi language" ori face arii speciale pentru asa ceva , ori face forumul in doua (sau mai multe) variante (for each language) . In al treilea rand ... este comunitatea voastra , si faceti ce considerati voi mai bine , iar modul in care va selectati memmbrii nu este problema noastra .
Mekanes scrie:Ti-am trimis pm cu font-ul pentru ca am de gand sa il schimb oricum.
[/quote]
Nu am primit nimic :)

Bafta in continuare !
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”