salut nu stiu de unde dezactivez click dreapta am cautat an overall_header dar nu gasesc ma ajuta cineva ?
http://www.girlshare.ro/2602933.3
cum pot sa dezactivez click drepta
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: cum pot sa dezactivez click drepta
altcineva ca avd ca ma iei la mijto daca stiam nu mai postam
- Wisdom
- Utilizator înregistrat
- Versiune: .11
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Mie nu mi se pare deloc ca te-a luat la "mijto" ... nu iti trebuie decat un cod javascript, gasesti o groaza pe internet ... daca nu stii/vrei sa cauti .. asta e alta problema.TacTical scrie:altcineva ca avd ca ma iei la mijto daca stiam nu mai postam
- Mihai
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Mediu
Nu te-a luat nimeni la misto.
A vrut sa spuna ca nu ai ce sa cautin in overall_header.html
Acolo nu gasesti tot felul de optiuni care trebuie de-comentate pentru a fi folosite, daca asta credeai, fa ce ti a spus Dorin, Cauta pe Google, Ia codul Javascript, sau html. Si adaugal in header.
De ce vrei sa faci asta oricum, eu nu pot sa suport astfel de site uri care se cred prea importante si cred ca toata lumea le fura continutul lor grozav. Oricum poti folosi Ctrl + C, pentru a copia text ul. Sau poti manipula pagina pentru a scapa de prostia aia
A vrut sa spuna ca nu ai ce sa cautin in overall_header.html
Acolo nu gasesti tot felul de optiuni care trebuie de-comentate pentru a fi folosite, daca asta credeai, fa ce ti a spus Dorin, Cauta pe Google, Ia codul Javascript, sau html. Si adaugal in header.
De ce vrei sa faci asta oricum, eu nu pot sa suport astfel de site uri care se cred prea importante si cred ca toata lumea le fura continutul lor grozav. Oricum poti folosi Ctrl + C, pentru a copia text ul. Sau poti manipula pagina pentru a scapa de prostia aia

"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.8
am rezolvat problema puteti da tc
sanatate
sanatate