unjoc.com - Concept unic in Romania

Prezentaţi-vă aici site-urile personale.
Închis
Uirebitt
Nou venit
Versiune: 3.05
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

unjoc.com - Concept unic in Romania

Mesaj de Uirebitt »

Buna ziua,
Vreau sa va prezint un site care reprezinta un concept unic aici la noi, in .ro (nu stiu daca si dincolo, insa nu as vrea sa spun fara sa verific in prealabil). Site-ul despre care vreau sa va spun este: unjoc.com si este un site de jocuri online insa cu un alt concept, mult mai indragit din cate am putut observa pana acum. S-a lansat pe 15 septembrie si are un concurs in desfasurare (premiul este in valoarea de 200 ron, pentru mai multe detalii gasiti pe adresa de mai sus). Site-ul este foarte simplu si la obiect, avand doar doua 'butoane'. In fiecare zi este adaugat un alt joc iar jocurile adaugate zilele precedente le veti gasi in pagina de arhiva. A aparut din dorinta fiecaruia de deconectare si relaxare. Incercam sa va oferim acest lucru in schimbul a nimic. Nu dorim sa va furam timpul prea mult pentru ca stim ca acesta inseamna bani pentru fiecare din noi.

Cam atat cu prezentarea, as astepta cu interes parerile voastra constructive, cat si criticile (daca sunt fondate).
Va multumesc.
flowers
AdministratorAdministrator
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Re: unjoc.com - Concept unic in Romania

Mesaj de flowers »

Cine programeaza jocurile? Voi?
Închis

Înapoi la “Site-ul meu”