Modificari

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Addryann
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Neexperimentat

Modificari

Mesaj de Addryann »

Salutare , am cateva intrebari.
1. Ce trebuie sa setez sa pot creea topicuri ? cand intru intr-o categorie , nu apare acel " New Topic" stiu ca trebuie setat de undeva , dar nu prea stiu de unde.
2.Ce trebuie sa fac sa le arata membriilor in stanga , locatia, cu ce se ocupa si acela cu multumesc , etc uitati o poza . Imagine ,
3. Cum pot seta la categorii sa fie cate un Moderator , Administrator etc , cum e aici de ex , poza :
Imagine , observati ca arata Moderatori Ajutatori .. etc , cum pot pune si eu asa la fiecare categorie ?
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Modificari

Mesaj de bogdan »

1. Verifici permisiunile de creare noi subiecte knowledge/kb_show.php?id=143

2. Vezi knowledge/kb_show.php?id=127

3. Creezi grupuri noi de moderatori, setezi ca moderatori pe forumurile respective si specifici din Panoul administratorului sa apara in Legenda.
adytzul89
Utilizator înregistrat
Versiune: 2.0
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

Mesaj de adytzul89 »

bogdan scrie: 3. Creezi grupuri noi de moderatori, setezi ca moderatori pe forumurile respective si specifici din Panoul administratorului sa apara in Legenda.
..mai exact, unde gasesc optiunea "sa apara in leganda", ca nu gasesc .. (in cazul meu, vreau sa nu apara :D)
multumesc frumos :)
bogdan
AdministratorAdministrator
Versiune: 3.0.11
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Mesaj de bogdan »

Panoul administratorului -> Utilizatori si grupuri -> Administrare grupuri -> Moderatori -> Setari
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”