Backup

Pentru întrebări legate de facilităţile forumului phpBB 3.0.x, acest loc este cel mai potrivit.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
Real-Community
Nou venit
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Mediu

Backup

Mesaj de Real-Community »

Am adaugat un backup pe forumul meu si acuma nu mai am cont de administrator, ce pot face?
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Backup

Mesaj de Dragosvr92 »

Poti crea un nou Cont cu permisiuni de administrator, folosind codul de mai jos in phpmyadmin.

Cod: Selectaţi tot

INSERT INTO phpbb_users (user_type, group_id, username, username_clean, user_regdate, user_password, user_email, user_lang, user_style, user_rank, user_colour, user_posts, user_permissions, user_ip, user_birthday, user_lastpage, user_last_confirm_key, user_post_sortby_type, user_post_sortby_dir, user_topic_sortby_type, user_topic_sortby_dir, user_avatar, user_sig, user_sig_bbcode_uid, user_from, user_icq, user_aim, user_yim, user_msnm, user_jabber, user_website, user_occ, user_interests, user_actkey, user_newpasswd) VALUES (3, 5, 'Admin1', 'admin1', 0, '21232f297a57a5a743894a0e4a801fc3', 'admin@yourdomain.com', 'en', 1, 1, 'AA0000', 1, '', '', '', '', '', 't', 'a', 't', 'd', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '', '');
Knowledge Base - Executing SQL Queries in phpMyAdmin

Dupa ce faci asta te poti loga cu :
User:admin1
Pass:admin

Nu uita sa stergi contul, sau sa schimbi parola etc..
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Închis

Înapoi la “3.0.x Cum pot să...?”