Cum pot schimba culoarea la tema DAJ_Glass_2 format prosilver.Am pus o poza unde vreau sa schimb culoarea
http://postimage.org/image/m2etf4jfb/full/
Schimbare culoare
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Schimbare culoare
Ma enervezi, ieri sau azi te am ajutat cu un stil, iar acum l ai scimbat in asta...
Daca crezi ca iti poti schimba stilurile zi de zi, si sa le ajustezi dupa placul tau cu ajutorul si timpul altora, mult noroc. N am sa te ajut sa iti ajustezi cate un stil pe zi. Cauta-ti stilul cu care vrei sa mergi, si ramai cu el. Iti vei face o imagine proasta daca iti schimbi aspectul siteului mereu.
Daca crezi ca iti poti schimba stilurile zi de zi, si sa le ajustezi dupa placul tau cu ajutorul si timpul altora, mult noroc. N am sa te ajut sa iti ajustezi cate un stil pe zi. Cauta-ti stilul cu care vrei sa mergi, si ramai cu el. Iti vei face o imagine proasta daca iti schimbi aspectul siteului mereu.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Schimbare culoare
Subiect mutat. Tine de Stiluri.