sunt admin si nu am acces total .. ?!

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: sunt admin si nu am acces total .. ?!

Mesaj de Dragosvr92 »

adytzul89 scrie:
TheKiller scrie:Te afli in grupul Global Moderators?
De fapt sunt in grupul Administratori .. si tot nu am acces la sterge post, editeaza post, pur si simplu nu imi apar butoanele ..
Nu mi ai raspuns la intrebare. Te afli in grupul Global Moderators? Moderator si administrator sunt Doua lucruri diferite. Un Administrator are acces la Panoul de administrare, iar moderatorul la panoul de Moderare. Daca vrei sa stergi/editezi Mesaje, trebuie sa te afli in grupul pt moderatori. Administratori nu au permisiunea ca sa stearga mesaje.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
adytzul89
Utilizator înregistrat
Versiune: 2.0
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat

Mesaj de adytzul89 »

TheKiller scrie:
adytzul89 scrie:
TheKiller scrie:Te afli in grupul Global Moderators?
De fapt sunt in grupul Administratori .. si tot nu am acces la sterge post, editeaza post, pur si simplu nu imi apar butoanele ..
Nu mi ai raspuns la intrebare. Te afli in grupul Global Moderators? Moderator si administrator sunt Doua lucruri diferite. Un Administrator are acces la Panoul de administrare, iar moderatorul la panoul de Moderare. Daca vrei sa stergi/editezi Mesaje, trebuie sa te afli in grupul pt moderatori. Administratori nu au permisiunea ca sa stearga mesaje.
Multumesc pentru aceasta informatie, mi-a prins bine. Acu am inteles care este diferenta dintre adiministratori si moderatori, insa cum am spus, si un utilizator normal are dreptu sa modifice sau sa stearga orice post. Cum as putea sa revina setarile(drepturile) la normal ?
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Server: UNIX/Linux

Mesaj de Dragosvr92 »

Ce vrei sa spui?
Membri isi pot modifica/sterge mesajele, atata timp ca tu le permiti asta. Verifica link ul dat de catre Bogdan. Un Administrator isi poate sterge/modifica mesajele proprii. Nu si a celorlalti membri, pentru asta trebuie sa aiba si drepturi de moderare, daca nu ma insel. Articolul dat de bogdan te va invata cum sa setezi permisiuni pentru tot ce vrei.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Cătălin
ColaboratorColaborator
Versiune: 3.0.10
Server: Windows

Mesaj de Cătălin »

adytzul89 scrie: modifice sau sa stearga orice post. Cum as putea sa revina setarile(drepturile) la normal ?
Să şteargă orice post sau doar cele proprii? Ai verificat încă o dată permisiunile utilizatorilor?
Mai bine să fii prost 5 minute dacă pui o intrebare , decât să rămâi prost toată viaţa dacă n-o faci !

ID vechi: >>Catalin
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”