Nu mi ai raspuns la intrebare. Te afli in grupul Global Moderators? Moderator si administrator sunt Doua lucruri diferite. Un Administrator are acces la Panoul de administrare, iar moderatorul la panoul de Moderare. Daca vrei sa stergi/editezi Mesaje, trebuie sa te afli in grupul pt moderatori. Administratori nu au permisiunea ca sa stearga mesaje.adytzul89 scrie:De fapt sunt in grupul Administratori .. si tot nu am acces la sterge post, editeaza post, pur si simplu nu imi apar butoanele ..TheKiller scrie:Te afli in grupul Global Moderators?
sunt admin si nu am acces total .. ?!
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: sunt admin si nu am acces total .. ?!
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 2.0
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Multumesc pentru aceasta informatie, mi-a prins bine. Acu am inteles care este diferenta dintre adiministratori si moderatori, insa cum am spus, si un utilizator normal are dreptu sa modifice sau sa stearga orice post. Cum as putea sa revina setarile(drepturile) la normal ?TheKiller scrie:Nu mi ai raspuns la intrebare. Te afli in grupul Global Moderators? Moderator si administrator sunt Doua lucruri diferite. Un Administrator are acces la Panoul de administrare, iar moderatorul la panoul de Moderare. Daca vrei sa stergi/editezi Mesaje, trebuie sa te afli in grupul pt moderatori. Administratori nu au permisiunea ca sa stearga mesaje.adytzul89 scrie:De fapt sunt in grupul Administratori .. si tot nu am acces la sterge post, editeaza post, pur si simplu nu imi apar butoanele ..TheKiller scrie:Te afli in grupul Global Moderators?
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Server: UNIX/Linux
Ce vrei sa spui?
Membri isi pot modifica/sterge mesajele, atata timp ca tu le permiti asta. Verifica link ul dat de catre Bogdan. Un Administrator isi poate sterge/modifica mesajele proprii. Nu si a celorlalti membri, pentru asta trebuie sa aiba si drepturi de moderare, daca nu ma insel. Articolul dat de bogdan te va invata cum sa setezi permisiuni pentru tot ce vrei.
Membri isi pot modifica/sterge mesajele, atata timp ca tu le permiti asta. Verifica link ul dat de catre Bogdan. Un Administrator isi poate sterge/modifica mesajele proprii. Nu si a celorlalti membri, pentru asta trebuie sa aiba si drepturi de moderare, daca nu ma insel. Articolul dat de bogdan te va invata cum sa setezi permisiuni pentru tot ce vrei.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
- Cătălin
- Versiune: 3.0.10
- Server: Windows
Să şteargă orice post sau doar cele proprii? Ai verificat încă o dată permisiunile utilizatorilor?adytzul89 scrie: modifice sau sa stearga orice post. Cum as putea sa revina setarile(drepturile) la normal ?
Mai bine să fii prost 5 minute dacă pui o intrebare , decât să rămâi prost toată viaţa dacă n-o faci !
ID vechi: >>Catalin
ID vechi: >>Catalin