Am o baza de date de la un fost forum (tot al meu) atuncea are 3.0.8 acuma il am pe 3.0.9,problema e ca nu se da nici refresh la rank-uri am 2 rank-uri de pe fostu forum,le-am sters am bagat altele 10 si tot pe alea 2 le arata.
Ce pot face sa mearga?
Refresh baza de date
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Refresh baza de date
Nu inteleg. Descarca http://www.phpbb.com/files/release/phpB ... _3.0.9.zip
Apoi du te la:
Mai departe n am idee ce au rang urile tale.
Apoi du te la:
http://www.exemplu.ro/forum/install/database_update.php
Mai departe n am idee ce au rang urile tale.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
- PKK
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Ce nu ai inteles?
Imi mai explic odata,acuma 6 luni am mai avut un forum phpbb,inainte sa-l inchid am salvat baza de date in PC meu,zilele asta am redeschis forumu si pentru nu as face iar toti membri conturi,sa scriu topicuri,etc. am bagat baza de date de la primu forum.Pe fostu forum aveam 2 rank-uri(in public_html/test/images/ranks) acuma vreau sa le inlocuiesc + cateva.Problema e ca vrea sa mi le citeasca:am sters pe alea 2 si am bagat altele 10 si tot pe alea 2 le citeste.Ce as putea face sa mi le citeassca pe cele noi?
Multumesc
Imi mai explic odata,acuma 6 luni am mai avut un forum phpbb,inainte sa-l inchid am salvat baza de date in PC meu,zilele asta am redeschis forumu si pentru nu as face iar toti membri conturi,sa scriu topicuri,etc. am bagat baza de date de la primu forum.Pe fostu forum aveam 2 rank-uri(in public_html/test/images/ranks) acuma vreau sa le inlocuiesc + cateva.Problema e ca vrea sa mi le citeasca:am sters pe alea 2 si am bagat altele 10 si tot pe alea 2 le citeste.Ce as putea face sa mi le citeassca pe cele noi?
Multumesc
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Cum?
Deci tu ai incarcat 10 imagini in acel director si vrei sa mearga pur si simplu?
Ti ai adus aminte sa te duci in
Ai actualizat baza de date la versiunea 3.0.9 ?
Deci tu ai incarcat 10 imagini in acel director si vrei sa mearga pur si simplu?
Ti ai adus aminte sa te duci in
ACP/USERS AND GROUPS/MANAGE RANKS
, si sa adaugi noile rang-uri?Ai actualizat baza de date la versiunea 3.0.9 ?
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
- PKK
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Nivel phpBB: Neexperimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Multumesc,am rezolvat!