A fost singurul soft pe care mi l-am permis acum 6 ani, cà nd am inceput acest radio.Ivan Petre Paul scrie:Care este motivul pentru care ai ales SAM şi nu Joomla sau alt CMS potrivit?
In plus, ma incanta la el setarile de sunet.

A fost singurul soft pe care mi l-am permis acum 6 ani, cà nd am inceput acest radio.Ivan Petre Paul scrie:Care este motivul pentru care ai ales SAM şi nu Joomla sau alt CMS potrivit?
Mulţumesc...Old Larry scrie:Mergi in Playlist si gasesti destula muzica americana. Chiar toate gusturile muzicale nu le pot cuprinde in regim de amatorIonuţ Butnaru scrie:Frumos, să îmi dai un PM cu ip-ul radio-ului ca să ascult în Winamp - Ar fi frumos să pui muzică Americănă, spre exemplu' Nina Simone; Nico Stai; etc.![]()
Linkul de ascultare in winamp (sau orice player care are functia "Add URL")![]()
http://bestradiolarry.no-ip.org:8080/live -ori mergi in Chatul radioului, care are mai multe playere pt ascultare online.
Ştii că există şi alte softuri free, nu?Old Larry scrie:A fost singurul soft pe care mi l-am permis acum 6 ani, cà nd am inceput acest radio.Ivan Petre Paul scrie:Care este motivul pentru care ai ales SAM şi nu Joomla sau alt CMS potrivit?
In plus, ma incanta la el setarile de sunet.
Ivan Petre Paul scrie:Care este motivul pentru care ai ales SAM şi nu Joomla sau alt CMS potrivit?
dorin scrie:Detalii tehnice care vor fi intelese de prea putini utilizatori. Important este sa ai audienta, daca e delay sau nu, vedem doar la ora exacta
Utilizatori ce ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat și 1 vizitator