Cand dau sa sterg un mesaj imi da o erroare !!
Fatal error: Call to undefined function delete_post_thanks() in /home/bbass/public_html/posting.php on line 1571
dar totusi mesajul se sterge ce pot face sa nu mai apara erroarea asta da
si cand dau multumesc imi apare sus erroarea dar multumesc tot da dar nust ce sunt cu errorile astea
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/db/dbal.php on line 223: Illegal offset type in isset or empty
[phpBB Debug] PHP Warning: in file /includes/db/dbal.php on line 223: Illegal offset type in isset or empty
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bbass/public_html/includes/functions.php:3826) in /home/bbass/public_html/includes/functions.php on line 4690
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bbass/public_html/includes/functions.php:3826) in /home/bbass/public_html/includes/functions.php on line 4692
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bbass/public_html/includes/functions.php:3826) in /home/bbass/public_html/includes/functions.php on line 4693
Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/bbass/public_html/includes/functions.php:3826) in /home/bbass/public_html/includes/functions.php on line 4694
Cum pot sa scap de erroarea asta
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Cum pot sa scap de erroarea asta
Re-instaleaza Thanks MOD.
Noi doar incercam sa va ajutam cu lucruri de baza. Nimeni de aici nu a contribuit pentru modul acesta, deci nu avem idee cum functioneaza. Eu nici nu l am instalat. Deci, nu stiu ce are
Ti as recomanda sa inveti Engleza si sa il intrebi pe autorul MOD-ului personal.
Noi doar incercam sa va ajutam cu lucruri de baza. Nimeni de aici nu a contribuit pentru modul acesta, deci nu avem idee cum functioneaza. Eu nici nu l am instalat. Deci, nu stiu ce are

Ti as recomanda sa inveti Engleza si sa il intrebi pe autorul MOD-ului personal.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
k ms mult poate mai este vreo solutie daca mai este vreo una lasati mesaj
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
Vezi daca se aplica solutia de aici: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/t ... /faq/f_690
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
am rezolvato pe aia cand dau sa sterg mesaju a mai ramas asta cu errorile cand dau thanks
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
Care din erori?