Salut,
mă interesează şi pe mine o modificare ca atunci când scrii intr-un subiect un raspuns să nu se mute primul după cele sticky, de exemplu am subiectele urmatoare
[*] Dezactivează CodulBB
[*] Dezactivează zâmbetele
[*] Nu analiza automat legăturile
iar după ce răspunzi de exemplu în subiectul Nu analiza automat legăturile să rămână tot al 3-lea subiect.
Mersi !.
când scrii un mesaj să nu se mute subiectul sus
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: când scrii un mesaj să nu se mute subiectul sus
Nu se muta in varianta standard daca primele 2 subiecte sunt Sticky iar cel de-al treilea e normal.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.9
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Neexperimentat
Cred ca el vrea ca subiectul al 3-lea sa nu se mute primul, chiar daca primele 2 subiecte nu sunt sticky.bogdan scrie:Nu se muta in varianta standard daca primele 2 subiecte sunt Sticky iar cel de-al treilea e normal.
Sa inteleg ca toate acele 3 subiecte sunt standard, iar daca raspunzi la al 3-lea, el sa ramana tot pe pozitia aceea ?
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Server: Windows
right, cum a inteles kosler
am încercat să le fac pe toate sticky dar nu ma ajutat, dacă scriu în al 2-lea subiect sticky se mută primul.
vreau să fie gen wordpress, dacă scrii într-un subiect postat acum o săptămână, nu se mută primul.
am încercat să le fac pe toate sticky dar nu ma ajutat, dacă scriu în al 2-lea subiect sticky se mută primul.
vreau să fie gen wordpress, dacă scrii într-un subiect postat acum o săptămână, nu se mută primul.
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Asta pentru ca nu stii sa te exprimi. Nu ai facut delimitarea de tip intre cele 3 subiecte
Pentru ce vrei tu trebuie folosita data subiectului la sortare/ordonare in loc de data ultimului mesaj. Ai incercat sa te joci cu setarile din Panoul utilizatorului -> Preferinte forum -> Modificarea opţiunilor de afişare
Vezi si MOD-ul: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/forum_sort_order/
Pentru ce vrei tu trebuie folosita data subiectului la sortare/ordonare in loc de data ultimului mesaj. Ai incercat sa te joci cu setarile din Panoul utilizatorului -> Preferinte forum -> Modificarea opţiunilor de afişare
Vezi si MOD-ul: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/forum_sort_order/
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.5
- Server: Windows
Nu am ajuns în panoul utilizatorului pentru că eu vreau să fac setarea din acp să fie setată la toţi membri/vizitatorii
am reuşit, am instalat mod-ul dat de tine până la urmă.
am reuşit, am instalat mod-ul dat de tine până la urmă.