Revin cu o problema, Dupa parerea mea aici ii este locul unde trebuie postat:
Dupa cum am specificat in postul anterior, am reinstalat PHPBB3,
Stiu ca la versiunea 3,0.8 la dupa instalarea AutoMod, aparea in bara de comanda sus un panou numit MOD-uri, unde apareau toate modurile instalate, si de unde se putea face setarile lor, Acum cand am instalat AutoMod nu a mai facut acea categorie. Am facut una manual dar nu reusesc sa introduc optiunea de setare a modurilor.
Ce trebuie facut, Percizez ca instalarea sa facut fara erori, iar moduri sunt instalate,
Panou setari lipsa la AutoMod
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Panou setari lipsa la AutoMod
Butonul/link-ul ar fi trebuit sa apara. Ai curatit cache-ul forumului?
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Nu prea are sens ce spui. Ar trebui să apară categoria în PA mai ales dacă instalarea a fost efectuată cu succes.
Mai rulează încă o dată scriptul de instalare al AutoMOD (install.php) şi spune-ne ce erori/mesaje primeşti.
Mai rulează încă o dată scriptul de instalare al AutoMOD (install.php) şi spune-ne ce erori/mesaje primeşti.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Nivel phpBB: Neexperimentat
Da am curatat cache-ul forumului.
Am reusit sa fac ceva manual, dat tot nu reusesc sa fac panoul pentru setari la fiecare mod.
Am facut un mic test pe un forum de teste versiunea 3,0,8, acolko totul merge normal, Doar pe versiunea actuala 3.0,9 face asa, este posibil sa fie un bug?
Am reusit sa fac ceva manual, dat tot nu reusesc sa fac panoul pentru setari la fiecare mod.
Am facut un mic test pe un forum de teste versiunea 3,0,8, acolko totul merge normal, Doar pe versiunea actuala 3.0,9 face asa, este posibil sa fie un bug?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
Sa inteleg ca iti apare acum Link-ul dar ca trebuie sa definesti tu manual modulele?
-
- Utilizator înregistrat
da am reusit sa-l faca sa apara, Dar trebuie sa adaug eu manual modulele pentru setat al fiecarui mod, si sunt unele care nu merg,bogdan scrie:Sa inteleg ca iti apare acum Link-ul dar ca trebuie sa definesti tu manual modulele?
EDIT: Am reusit sa fac ceva pana la urma, nu este prea estetic, dar pot folosi unele moduri instalate,
Eu cred ca este un bug al versiuni 3,0,9, Maine mai instalez pe un subdomeniu versiunea sa vad daca tot asa face,
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Poţi raporta problema la phpbb.com, deşi personal nu am întâmpinat această problemă.redbull scrie:Eu cred ca este un bug al versiuni 3,0,9, Maine mai instalez pe un subdomeniu versiunea sa vad daca tot asa face,
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Nu am avut inca timp sa fac instalarea sa vad,Dar dupa ce termin cu restul de probleme o voi face.Ivan Petre Paul scrie:Poţi raporta problema la phpbb.com, deşi personal nu am întâmpinat această problemă.redbull scrie:Eu cred ca este un bug al versiuni 3,0,9, Maine mai instalez pe un subdomeniu versiunea sa vad daca tot asa face,