Va deranjez in legatura cu o problema.
Recent am creat un forum in PHPBB versiunea 3.0.9 cu tema prosilver.
Problema a aparut cand am incercat sa inserez in forum butonul +1 de la google.
Imi tot apare eroarea aceasta cand vreau sa intru intr-o postare:
Initial am umblat in "styles/prosilver/template/overall_header.html" si dupa </head> am adaugat: " <script type="text/javascript" src="https://apis.google.com/js/plusone.js"></script>" apoi in "styles/prosilver/template/viewtopic_body.html" am adaugat dupa "<div class="postbody">" --> " <g:plusone size="small"></g:plusone>".Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/user/public_html/Forum/cache/tpl_prosilver_viewtopic_body.html.php on line 44
Dupa ce am vazut acea eroare am sters toate setarile facute anterior si tot aceeasi eroare imi tot apare.
Am sters si manual din cache fisierul: "/tpl_prosilver_viewtopic_body.html.php" si tot aceeasi eroare imi apare iar uneori mai apare si "Parse error: syntax error, unexpected '}' in /home/user/public_html/Forum/includes/template.php(230) : eval()'d code on line 44" iar dupa al doilea refresh apare iar eroarea initiala.
Din Administation Control Panel -> Styles -> Templates -> am dat refresh la template, a curatat cahce-ul si tot aceeasi eroare imi apare.
Din Administation Control Panel in meniul General am selectat Purge the cache (Purge all cache related items, this includes any cached template files or queries.) si tot aceeasi eroare imi apare.
Am instalat o alta tema din http://www.phpbb.com, am dezactivat-o pe cea veche si tot aceeasi imi apare.
Un sfat recent primit ma indemna sa reinstalez din nou tot forumul dar nu as vrea sa pierd date, informatii, setari, cu toate ca forumul este instalat recent si nu ar fi mare pierdere. In ultima instanta voi apela la reinstalarea forumului cu indrumarea voastra.
Am ramas fara idei si va cer ajutorul. Daca puteti sa ma ajutati cu o idee as ramane recunoscator.
Va pun la dispozitie orice linie de cod doriti sau fisiere sau absolut orice necesita repararea forumului.
Sunt incepator in PHP si PHPBB si prefer sa cer ajutorul unor oameni avand cunostinte in cauza decat sa-mi bag nasul pe unde nu trebuie si sa stric mai mult.
Va multumesc.