Upgrade PHPBB 3.0.9 la 3.1.0

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
AndroidZone
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Puţin experimentat
Nivel php: Neexperimentat

Upgrade PHPBB 3.0.9 la 3.1.0

Mesaj de AndroidZone »

Doresc sa fac upgrade la forum si vreau sa stiu care ar fi pasii de urmat ... nu am mai facut pana acum vreun upgrade, sunt incepator si nu as vrea sa fac vreo prostie. Tema folosita este eTech ... nu am intalat nici un fel de MOD
Versiunea actuala a forumului este 3.0.9 ... acesta este forumul ANDROID ZONE
Ivan Petre Paul
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Upgrade PHPBB 3.0.9 la 3.1.0

Mesaj de Ivan Petre Paul »

Sincer nu îţi recomand sub nicio formă să actualizezi forumul la versiunea 3.1 - versiunea nu este una stabilă!

Tema folosită de tine nu este compatibilă cu această versiune phpBB. Vei putea utiliza doar stilul prosilver şi subsilver2, dar nu ştiu sigur.
Poţi descărca versiunea phpBB3.1 de aici (butonul Download.zip).

Cred totuşi că ai încurcat versiunile. Vroiai cumva să spui că vrei să faci actualizare de la 3.0.9 la 3.0.10?
Dacă da, atunci tot ce ai de făcut este să descarci această arhivă, să urci fişierele din arhivă pe server prin FTP acolo unde ai fişierele forumului, apoi să accesezi din browser http://android-zone.org/install/index.php?mode=update şi să urmezi paşii de acolo.
:!: Nu uita ca înainte de a începe actualizarea forumului să salvezi baza de date şi fişierele forumului!
:!: Reţine faptul că ar trebui să pui fişierele de limba română pe forum, ţinând cont de faptul că nu ai mai făcut nicio actualizare până acum. Acestea au fost actualizate pentru versiunea 3.0.10. Citeşte şi articolul de instalare a limbii române pe forum dacă nu te pricepi la asta.
De asemenea va trebui ca după actualizarea forumului să actualizezi şi versiunea temei folosite. Citeşte acest articol.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”