Buna .. am instalat forumul phpbb versiunea 2.0.5 cu stilul Standard Subsilver dar la un mesaj cand se raspunde toti utilizatorii inregistrati vad ip-ul de unde s-a trimis mesajul .. iar multora le este frica de acest lucru din cauza floodului sau alte chestii motiv pentru care nu posteaza ..
As vrea sa stiu si eu de unde se scoate optiunea acceea de a nu se mai vedea Ip-ul celui care posteaza
Multumesc
Cum pot sa scot optiunea cu "Ip-ul autorului"
- danielt
- Versiune: 3.0.5
- Ext: Nu
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Am vazut ca exista un utilizator test si am intrat cu el (parola a fost simplu de intuit...) acum te intreb "unde anume trebuie sa ma uit sa vad ip-ul celui ce a scris un mesaj?" - in mod normal ar trebui sa apara un buton in partea dreapta-sus a mesajului, langa Citeaza si Modifica (doar pentru admini si moderatori), dar nu apare asa ceva...
-
- Nou venit
- Server: Windows
Am observat acuma ca moderatorii pot sa vada ..
Dar cum am facut forumul este un grup care tu nu l-ai vazut la ops care e moderat de un usergroup .. unde sunt toti operatorii canalului .. si faza e ca grupul e ascuns ca altii sa nu il vada numai opii canalului .. oare daca sterg din modcp.php chestia aia unde duce la ip .. nu merge sau se strica totul ..
-
- Nou venit
- Server: Windows
Mersi mult
Pacat ca nu poti raspunde pe Icq