Restore phpBB database
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- revoart
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Puţin experimentat
- Nivel php: Mediu
Restore phpBB database
De curand am schimbat hostingul (php 3 > 5 & MySQL 4 > 5) si am facut backup la tot ce a fost pe vechiul host. Am facut backup si din forum din ACP. Acum am instalat phpBB 3.0.10 (ultima vers.), instalarea a decurs fara probleme.
Acum a venit momentul sa restaurez "vechea" baza de date a forumului phpBB introducand-o in /store/ prin FTP . Problema este ca dupa Restore facut din tabul Maintenace imi spune ca restore-ul a fost realizat cu succes dar cand intru in forum nu vad nici o modificare , practic nu s-a actualizat.
Mentionez 3 lucruri :
-Baza de date a fost actualizata din phpMyAdmin
-Versiunea forumului de pe care a fost facut backup a fost phpBB 3.0.8 .
-Locatia vechiului forum de pe care a fost facut backup a fost "domain.ro/phpBB3 ; acum este domain.ro/forum (am folosit ca exemplu domain.ro)
Care este problema ? De ce nu s-a restaurat ?
Acum a venit momentul sa restaurez "vechea" baza de date a forumului phpBB introducand-o in /store/ prin FTP . Problema este ca dupa Restore facut din tabul Maintenace imi spune ca restore-ul a fost realizat cu succes dar cand intru in forum nu vad nici o modificare , practic nu s-a actualizat.
Mentionez 3 lucruri :
-Baza de date a fost actualizata din phpMyAdmin
-Versiunea forumului de pe care a fost facut backup a fost phpBB 3.0.8 .
-Locatia vechiului forum de pe care a fost facut backup a fost "domain.ro/phpBB3 ; acum este domain.ro/forum (am folosit ca exemplu domain.ro)
Care este problema ? De ce nu s-a restaurat ?
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
Re: Restore phpBB database
Ai curatit cache-ul forumului?
Actalizeaza setarile pentru noua locatie: knowledge/kb_show.php?id=160
- revoart
- Utilizator înregistrat
Am facut acum ceea ce ai spus. Rezultat : niciunul.bogdan scrie:Ai curatit cache-ul forumului?
- bogdan
Link forum?
- revoart
- Utilizator înregistrat
Daca vrei iti dau un PM cu user si pass pt admin
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
Ce vrei sa spui cu asta?-Baza de date a fost actualizata din phpMyAdmin
Ai zis ca ai facut back-ip ul din phpbb, nu din phpmyadmin. Esti sigur ca forumul este legat de baza corecta de date? Verifica
config.php
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
- Nivel php: Puţin experimentat
Te contrazici singur:revoart scrie:-Baza de date a fost actualizata din phpMyAdmin
revoart scrie:Problema este ca dupa Restore facut din tabul Maintenace imi spune ca restore-ul a fost realizat cu succes

Asta se rezolvă simplu.revoart scrie:-Versiunea forumului de pe care a fost facut backup a fost phpBB 3.0.8 .
Dacă în backup versiunea phpBB era 3.0.8 iar tu acum ai instalat 3.0.10, tot ce trebuie să faci este să descarci această arhivă şi să încarci directoarele din ea pe serverul propriu (via FTP), apoi să accesezi din browser http://adresa.ro/forum/install/database_update.php, să urmezi paşii de acolo şi gata.
Pentru asta ţi-a spus colegul meu mai sus ce să faci: viewtopic.php?f=45&t=19579#p135538revoart scrie:-Locatia vechiului forum de pe care a fost facut backup a fost "domain.ro/phpBB3 ; acum este domain.ro/forum (am folosit ca exemplu domain.ro)
Ar fi bine totuşi să nu ne dai informaţii eronate, altfel nu te vom putea ajuta.
phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
- revoart
- Utilizator înregistrat
Imi pare rau pentru aceasta confuzie care s-a creat. Vreau sa o iau cu inceputul. Ceea ce spun eu cu phpMyAdmin este baza de date din hosting. De pe hostul vechi am facut backup la acesta baza de date care avea legatura cu forumul. Acum am creat alta baza de date (in hostingul nou) si am dat "Import" sau restore cum vrem sa-i spunem la backup-ul salvat de la vechea baza de date - aici vreau sa mentionez ca vechea versiune a bazei de date a fost MySQL 4 - cea noua are acum MySQL 5 .
Ivan, am incercat ceea ce spui tu si rezultatul tot 0 a ramas. Multumesc.
Ivan, am incercat ceea ce spui tu si rezultatul tot 0 a ramas. Multumesc.
- bogdan
phpMyAdmin nu e o baza de date ci un client mySQL (baza de date e mySQL): http://en.wikipedia.org/wiki/PhpMyAdmin
Ar fi trebuit sa mearga. Vezi ce inregistrari ai in fisierul de backup (deschide-l cu un editor text) si daca dupa restaurare apar in tabelele phpBB.
Citeste si: knowledge/kb_show.php?id=111
Ar fi trebuit sa mearga. Vezi ce inregistrari ai in fisierul de backup (deschide-l cu un editor text) si daca dupa restaurare apar in tabelele phpBB.
Citeste si: knowledge/kb_show.php?id=111