phpbb nu vrea sa inregistreze useri noi
-
- Nou venit
- Ext: Nu
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
phpbb nu vrea sa inregistreze useri noi
am migrat de la un server bazat pe win32 (win2k mai precis), care avea apache (1.3.x), php (latest of 4) si mysql (latest of 4, with 'old_password') pe un server bazat pe linux (rh9 mai precis). am instalat apache, mysql si php manual (fix dupa instructiunile din manualele de instalare, cum am facut si in win32). apoi am instalat phpbb, ultimul. instalarea a decurs "ca la carte", fara nici o prb. incerc sa fac un user pt testare. completez toate campurile si dau "Trimite". si intr-adevar ma trimite undeva, pe o pagina complet alba (/forum/profile.php). Pe win32 mergea inregistrarea (oarecum, tot era prb de emailer, dar nu ardea asa tare), dar acum nu-mi da decat o pagina alba... am zis sa trec peste asta, am facut back-up-ul din forumul de pe win32 (nici asta nu functionat din panoul adminului, a trebuit s-o fac la nivel de mysql). eu ma pot autentifica, dar unii utilizatori ai forumului imi zic ca nu le merge nici autentificarea... cred ca e aceeasi problema care este cu inregistrarea de useri noi, de-mi arata o pagina alba (inca o data, /forum/profile.php). stie cineva de la ce se trage ? multumesc anticipat
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
numai la inregistrare ai astfel de probleme ?
in mod normal daca nu ar fi functionat SMTP-ul trebuia sa apara pe pagina un mesaj de eroare. ori e o problema cu fisierul includes\emailer.php (mai urca o data fisierele pe forum) ori cu interpretatorul PHP.
PS. sunt un ascultator al postului Student FM
in mod normal daca nu ar fi functionat SMTP-ul trebuia sa apara pe pagina un mesaj de eroare. ori e o problema cu fisierul includes\emailer.php (mai urca o data fisierele pe forum) ori cu interpretatorul PHP.
PS. sunt un ascultator al postului Student FM