69host.Ro

Publicitate...
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
andy4287
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.11
Ext: Da
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Experimentat

69host.Ro

Mesaj de andy4287 »

Web Hosting
Imagine
Oferim servicii profesionale de gazduire web pe servere localizate in Romania . Prezenta noastra in unul din cele mai bune data centere din Romania va ofera avantajul unui timp de acces foarte mic, pe scurt o incarcare rapida indiferent de marimea paginilor siteului Dvs.

Pachetele noastre de gazduire web sunt concepute pentru a satisface nevoile unei prezente online serioase a firmelor romanesti. Conturile de gazduire web sunt situate pe servere echipate cu ultima tehnologie in materie de gazduire.

Imagine

Radio Hosting

Imagine
Imagine
Imagine
Mp3 / AAC+ AutoDJ setting ON / OFF Start, Stop, Restart, Reload Activare / Dezactivare sursa Rebuild pls on startup On/Off Set. Genre, ICQ, AIM, IRC Channels Stereo / Mono Rate 44100HZ - 96000HZ Crossfade length / threshold MP3 CBR/VBR mode All Encoder quality Fast/Hight Randomize playlist Request pentru ascultatori Grafice Radio si Ascultatori

Licente Jocuri

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Imagine

Livrare instanta a licentei
Licenta activabila prin steampowered sau eagames
Produse achizitionate direct de la producatori
Optiunea de a face cadou licenta
Jocuri 100% originale

Toate acestea sunt LICENTE nu conturi.
Livrarea este instanta.
Plata se face prin sms [ori ce retea din Romania] sau paypal

Sfarsit
Pentru mai multe Vizitati http://www.69host.ro dupa cum ati vazut sunt o firma profesionista , dar tot ce am aratat este un sfert din ce au iei.
x6IT32
Utilizator înregistrat
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat

Re: 69host.Ro

Mesaj de x6IT32 »

Salut, o intrebare am si eu. Daca cumpar un domeniu de la voi, am acces la un panou sau ceva pentru a-mi schimba singur NS-urile?
andy4287
Utilizator înregistrat
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

Re: 69host.Ro

Mesaj de andy4287 »

da ai acces
Închis

Înapoi la “Reclamă”