Buna!
Sunt nou in phpbb...si sincer nu am aproape nici o cunostinta.Ce am facut am facut pe "bajbaite" ca sa spun asa.
M-am lovit de o problema.Imi spune in ACP "Your phpBB installation is not up to date." asta inseamna ca trebuie sa fac un update de la 3.0.8 la 3.0.10 dar sincer nu stiu nimic despre asta . Nu stiu cum se face , unde se pun fisierele (am inteles ca se downloadeaza ceva).Va rog frumos sa ma ajutati .
(Apropo...la ce ajuta aces update ? e mai buna versiunea 3.0.10 decat 3.0.8? Se intampla ceava daca o las asa ?)
Va multumesc anticipat ! Miati fi de mare ajutor daca mati putea ajuta ! O zi/seara buna !
update 3.0.8
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- Dragosvr92
- Versiune: 3.1.10
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Help Me ! update 3.0.8 ajutatima va rog
Ti am raspuns acestei intrebari aici: http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?f=8&t=19739#p136657
Nu te ai obosit nici sa incerci ce ti am scris. Suport-ul se acorda pe Forum, nu pe Yahoo.
Nu suntem platiti pentru ati acorda tie ajutor privat. Mult noroc.
Nu te ai obosit nici sa incerci ce ti am scris. Suport-ul se acorda pe Forum, nu pe Yahoo.
Nu suntem platiti pentru ati acorda tie ajutor privat. Mult noroc.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3