update 3.0.8

Rezolvări la problemele apărute la instalarea, actualizarea sau conversia forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
nykolas
Nou venit
Versiune: 3.0.8
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Neexperimentat
Nivel php: Neexperimentat

update 3.0.8

Mesaj de nykolas »

Buna!
Sunt nou in phpbb...si sincer nu am aproape nici o cunostinta.Ce am facut am facut pe "bajbaite" ca sa spun asa.
M-am lovit de o problema.Imi spune in ACP "Your phpBB installation is not up to date." asta inseamna ca trebuie sa fac un update de la 3.0.8 la 3.0.10 dar sincer nu stiu nimic despre asta . Nu stiu cum se face , unde se pun fisierele (am inteles ca se downloadeaza ceva).Va rog frumos sa ma ajutati .
(Apropo...la ce ajuta aces update ? e mai buna versiunea 3.0.10 decat 3.0.8? Se intampla ceava daca o las asa ?)

Va multumesc anticipat ! Miati fi de mare ajutor daca mati putea ajuta ! O zi/seara buna !
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Puţin experimentat

Re: Help Me ! update 3.0.8 ajutatima va rog

Mesaj de dorin »

Citeste aici: viewtopic.php?f=45&t=19637 !
Dragosvr92
ModeratorModerator
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel phpBB: Experimentat
Nivel php: Mediu

Re: Help Me ! update 3.0.8 ajutatima va rog

Mesaj de Dragosvr92 »

Ti am raspuns acestei intrebari aici: http://www.phpbb.ro/viewtopic.php?f=8&t=19739#p136657
Nu te ai obosit nici sa incerci ce ti am scris. Suport-ul se acorda pe Forum, nu pe Yahoo.

Nu suntem platiti pentru ati acorda tie ajutor privat. Mult noroc.
"Calitatea răspunsurilor primite este direct proporţională cu calitatea întrebării."
ID Vechi >> TheKiller || Avatar on Memberlist 1.0.3
Închis

Înapoi la “3.0.x Instalare, actualizare, conversie”