Influenta jocurilor asupra personalitatii

Discuţii diverse, dar centrate pe subiecte IT.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Morrison
Nou venit
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Influenta jocurilor asupra personalitatii

Mesaj de Morrison »

Chiar discutam ieri cu un prieten si mi-a zis ca de cand joaca nustu ce joc a inceput sa se comporte ciudat :) Jocul respectiv este Matrix. Acum nustu daca omul a inceput sa se urce pe pereti, dar sincer acum vreo 10 ani cand jucam doom ( :D) dupa vreo 12 ore de omorat tot felul de bazaconii, ieseam din casa si aveam impresia ca ma misc in reluare. Plus ca eram alert tot timpul. Cand jucam transport tycoon ( cunoscatorii "stie" ), sunt grid-urile alea de iarba verde pe jos hashurate. Avem impresia apoi ca vad in fata ochilor tot felul de dungi si chestii :D Nu, nu-s tampit ! eram curios daca mai stiti intamplari din astea (patite de voi) legate de jocuri ..cu mai multe detalii daca se poate :)
gmzionic
Utilizator înregistrat
Nivel phpBB: Mediu
Nivel php: Mediu

Mesaj de gmzionic »

Siner si eu am patit la fel. Cu mai multe jocuri. Transport Tycoon a fost jocul meu preferat o lunga perioada de timp. Eram obsedat, si stateam pana la 4 dimineata sa-l joc. Noaptea cand ma culcam vedeam numai trenuri si pete verzi :P :P . Dupa aia am trecut la un alt Tycoon celebru : RollerCoaster Tycoon 2. Pe care l-am visat numai in verde :) :P . Chestiile astea nu se intampla cu toate jocurile. Daca cititi Readme-ul sau FAQ-ul de la cele doua tycoonuri vedeti ca au o linie referitoare la acest lucru si ca atentioneaza jucatorul. Un timp jukam FIFA in prostie dar nu mi se intamplau astfel de chestii. :D Apoi am trecut la Counter-Strike si inainte sa ma culc ma vedeam pe mine cum merg cu arma si omor inamicii. Cred ca de-aia exista tot felul de filme in Flash parodii ale CS-ului.
-----Acum am trecut la lucruri mai serioase si am lasat jocurile-----
Dar cand apare un joc nou nu pot sa nu-l incerc nu???
mihaitza
Fost coleg
Versiune: 3.0.5
Nivel phpBB: Experimentat

Mesaj de mihaitza »

Dacă ai licenţă...
Scrie răspuns

Înapoi la “Diverse”