SQL ERROR [ mysqli ] [1045]

Folosiţi acest forum pentru a discuta problemele apărute în timpul folosirii forumului phpBB 3.0.x.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Închis
be_best
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows
Nivel phpBB: Mediu

SQL ERROR [ mysqli ] [1045]

Mesaj de be_best »

Salut!
Am o problema cu forumul: http://forum.terensportiv.ro/.
Receptionez o eroare care am vazut ca este destul de intalnita prin internet:

General Error
SQL ERROR [ mysqli ]

Access denied for user '************'@'IP' (using password: YES) [1045]

An sql error occurred while fetching this page. Please contact an administrator if this problem persists.

Ideea e ca pana ieri a mers perfect si nimeni nu a facut nici o modificare... Totodata am mai gasit pe internet cateva forumuri cazute azi - cu aceiasi eroare. Hosting-ul de la Hostgator...

Daca a mai patit cineva ceva similar sau aveti vreo sugestie - o astept cu nerabdare!
Multumesc mult!
dorin
Fost coleg
Versiune: 3.1.10
Ext: Da
Server: UNIX/Linux
Nivel php: Puţin experimentat

Re: SQL ERROR [ mysqli ] [1045]

Mesaj de dorin »

Daca nu ai facut modificari la parametrii de conectare la baza de date, cel mai probabil e o problema temporara cauzata de serverul mysql, mai ales daca spui ca exista mai multe domenii hostate in acelasi loc care nu functioneaza.
be_best
Utilizator înregistrat
Versiune: 3.0.5
Ext: Nu
Server: Windows

Re: SQL ERROR [ mysqli ] [1045]

Mesaj de be_best »

S-a rezolvat: nu erau toate domeniile hostate in acelasi loc dar dupa ce am citit pe mai multe forumuri externe am inteles ca la anumite update-uri phpbb-ul mai are probleme.

La mine undeva in config in loc de localhost aparuse un IP... Probabil cei de la Hostgator au facut ceva!
Închis

Înapoi la “3.0.x Funcţionare”