Doresc ceea ce s-a discutat si in acest topic:
viewtopic.php?f=46&t=14107&p=103095&hil ... um#p103095
..folosesc tot o tema bazata pe subsilver2.
Am de gand sa sterg categoriile din template si sa las doar iconitele acestea pt. mesaje, pe care o sa le folosesc la tabelele pe care le voi crea in descrierea unui forum..
(adica refac forumurile in descrierea unuia si pastrez din template doar iconitele ).
se poate..?
Icon-uri la subforumuri.
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: Icon-uri la subforumuri.
Sincer eu nu inteleg ce vrei sa faci tu.
Daca vrei sa adaugi iconite la subforumuri pentru stilul subsilver2: via http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p5638065
Daca vrei sa adaugi iconite la subforumuri pentru stilul subsilver2: via http://www.phpbb.com/community/viewtopi ... 5#p5638065
marian0810 scrie: In stylesheet.css find:after add:Cod: Selectaţi tot
th a:hover { text-decoration: underline; }
And upload the images to the theme/images folder.Cod: Selectaţi tot
a.subforum.read { background-image: url('./images/subforum_read.gif'); background-repeat: no-repeat; background-position: 1px; padding-left: 14px; } a.subforum.unread { background-image: url('./images/subforum_unread.gif'); background-repeat: no-repeat; background-position: 1px; padding-left: 14px; }
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Ext: Da
- Server: Windows
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Puţin experimentat
Re: Icon-uri la subforumuri.
..asta e o rezolvare, dar, exista cumva o optiune a phpbb-ului ( ca pe o alta platforma ) "link catre nivelele inferioare cu o imagine" ?
Vreau sa ascund tot ce tine de cele 4 forumuri si sa ramana doar icon-ul de status, asta in template, iar in descrierea unui forum voi crea 4 tabele pe aceeasi coloana pe post de forumuri, cu link catre forumurile create dar ale caror detalii au fost sterse din template( daca intelegi.. )
p.s.: practic eu fac 4 tabele pe post de forumuri in descrierea unuia, cum nu pot recrea o imagine de status vreau sa le folosesc pe cele de la phpbb( de aia am nevoie de imagine pt. toate subforumurile )
p.s.2: puteti inchide, voi deschide un alt topic , aici s-a rezolvat:).
p.s.3: mersi frumos.
hmm..vreau sa fac 4 forumuri pe o singura coloana doar ca daca fac 4 forumuri intr-unu, folosind descrierea acelui respectiv "intr-unu" voi avea o singura imagine de status, si din moment ce fac 4, vreau 4.Sincer eu nu inteleg ce vrei sa faci tu.
Vreau sa ascund tot ce tine de cele 4 forumuri si sa ramana doar icon-ul de status, asta in template, iar in descrierea unui forum voi crea 4 tabele pe aceeasi coloana pe post de forumuri, cu link catre forumurile create dar ale caror detalii au fost sterse din template( daca intelegi.. )
p.s.: practic eu fac 4 tabele pe post de forumuri in descrierea unuia, cum nu pot recrea o imagine de status vreau sa le folosesc pe cele de la phpbb( de aia am nevoie de imagine pt. toate subforumurile )
p.s.2: puteti inchide, voi deschide un alt topic , aici s-a rezolvat:).
p.s.3: mersi frumos.