Titlul spune tot.
Nu mai apare pagina Utilizatori si grupuri dupa ce am incercat sa instalez modul mChat, care este deja instalat..
Sunt convins ca am instalat corect si cred ca este un bug din mod ( mChat 1.3.5 ), astfel incat am intampinat aceeasi problema cu intregul panou( nu se mai incarca ) din cauza unui fisier modificat corect( l-am pus pe cel default si mergea, l-am modificat si nu mai mergea, asta de cateva ori.. ca sa fiu sigur ).
A instalat cineva modul , versiune 1.3.5?
Are cineva un phpBB cu modul pre-instalat?
"Utilizatori si grupuri" pagina acp, nu functioneaza
Reguli forum
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
Aveti o problema si vreti sa primiti ajutor? Click aici ! Nu uitati si de regulamentul forumului !
- bogdan
- Versiune: 3.0.11
- Ext: Da
- Server: UNIX/Linux
- Nivel phpBB: Experimentat
- Nivel php: Mediu
Re: "Utilizatori si grupuri" pagina acp, nu functioneaza
Subiect mutat. Tine de MOD-uri.
Nu am gasit referi la o astfel de problema in sectiunea de suport a MOD-ului: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/m ... n/support/
Eu cred ca nu ai facut modificarea de cod in sectiunea potrivita (e posibil ca aceeasi secventa de cod sa fie in doua locuri). Verifica modificarile de cod.
Nu am gasit referi la o astfel de problema in sectiunea de suport a MOD-ului: http://www.phpbb.com/customise/db/mod/m ... n/support/
Eu cred ca nu ai facut modificarea de cod in sectiunea potrivita (e posibil ca aceeasi secventa de cod sa fie in doua locuri). Verifica modificarile de cod.
-
- Utilizator înregistrat
- Versiune: 3.0.10
- Server: Windows
- Nivel php: Puţin experimentat
..oh glumesti ?
am pierdut inca o ora din viata ca sa reinstalez phpBB-ul, pt. o instalare curata.
Ghici ce ? Aceeasi problema, phpBB curat, subsilver2.
am pierdut inca o ora din viata ca sa reinstalez phpBB-ul, pt. o instalare curata.
Ghici ce ? Aceeasi problema, phpBB curat, subsilver2.
- dorin
- Fost coleg
- Versiune: 3.1.10
- Nivel phpBB: Mediu
Ai reinstalat si MOD-ul ?
-
- Utilizator înregistrat
- Nivel phpBB: Mediu
- Nivel php: Mediu
Si eu am instalat mChat + alte moduri si forumul functioneaza perfect .. ..
Ai instalat tu modul gresit sau hostu e de vina ..
Ai instalat tu modul gresit sau hostu e de vina ..
-
- Utilizator înregistrat
..se pare ca editorul era de vină.
Dacă deschideam şi editam in filezilla cu notepad nu-mi mergea, iar dacă descărcam fişierul şi il editam cu notepad ++ mergea perfect. Cred că a fost o chestie de aranjare..in fine, puteţi inchide.
Dacă deschideam şi editam in filezilla cu notepad nu-mi mergea, iar dacă descărcam fişierul şi il editam cu notepad ++ mergea perfect. Cred că a fost o chestie de aranjare..in fine, puteţi inchide.
- Ivan Petre Paul
- Versiune: 3.1.10
Cineva s-a gândit la asta înaintea ta.elyos scrie:..se pare ca editorul era de vină.

Data viitoare aruncă un ochi peste articole.

phpBB România will rise again. Soon.. Stay close! @phpbb.ro
-
- Utilizator înregistrat
Da dar se intampla sa fii instalat si in trecut acelasi mod, folosind clasica metoda de a le modifica cu notepad-ul in filezilla, si prin magie sau nu, a mers mai mult decat bine( da, o alta versiune de phpBB si o alta versiune de mChat ).Ivan Petre Paul scrie:Cineva s-a gândit la asta înaintea ta.elyos scrie:..se pare ca editorul era de vină.
Cum salvez fişierele ca să funcţioneze corect?
Data viitoare aruncă un ochi peste articole.
p.s.: pacat ca nu a si postat inaintea mea(n-as mai fi pierdut 10 minute pentru a reinstala phpBB-ul), mersi oricum